Golemi iznos!

ANICA SE NE JAVLJA Netko joj prodaje krunu na internetu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na kruni su ugravirana imena missica - Fani Čapalije, Branke Bebić i Anice Martinović. Evo što nam je još otkrila prodavateljica.

Prodaje se kruna Miss Hrvatske s postoljem na kojem su ugravirana imena misica - 1993. Fani Čapalija, 1994. Branka Bebić i 1995. Anica Martinović. Oglas na internetu navodi i kako je kruna izrađena od bijelog i žutog zlata te ukrašena s devet bisera i 12 cirkona.

Pogledaj i ovo showbuzz Najljepše Hrvatice OD PRVE DO ZADNJE Prisjetite se ljepotica koje su nas predstavljale u svijetu

Prodavateljica za krunu Miss Hrvatske traži 60 tisuća kuna, odnosno osam tisuća eura. Nakon što smo kontaktirali gospođu, rekla nam je kako krunu možemo pogledati u Zagrebu. Na pitanje otkud kruna, gospođa je otkrila da je kod nje po privatnoj osnovi.

Za pregovore o cijeni je spremna budući da cijena nije fiksna. Zainteresiranih, kaže, ima. 'Zvali jesu', rekla nam je prodavateljica i dodala da su to stvari koje uvijek imaju emotivnu vrijednost.

Direktorica direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta, Maja Vračarić, rekla nam je da o prodaji i tome tko prodaje krunu zaista nema nikakvih saznanja. Anica Kovač nije odgovorila na naše pozive.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene