Pomirili se?

NAKON SVEGA? Oprostila mu drogu, seks, nevjeru, alkohol?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tabloidi su se raspisali o pomirenju Kourtney Kardashian i Scotta Disicka.

Tabloidi su se ovih dana raspisali o mogućem pomirenju slavnog para. Kourtney, najstarija sestra klana Kardashian i otac njene troje djece Scott Disick krenuli su na zajedničke obiteljske terapije u želji da spase svoju krhku vezu, pišu brojni tabloidi.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Kourtney koja ima troje djece, šestogodišnjeg Masona, četverogodišnju Penelope i jednogodišnjeg Regina odlučila je pružiti još jednu šansu svom problematičnom dečku. Iako je Scott nekoliko puta pokušavao krenuti pravim putem i prijavljivao se u klinike za odvikavanje od ovisnosti odmah po izlasku s liječenja, vraćao se starim porocima, drogi, akolkoholu i seksu.

‘Kourtney i Scott su napokon odlučili otići na mjesto gdje oboje mogu biti potpuno iskreni oko svih problema koje imaju. Tako je očigledno da su suđeni jedno drugome i da su u stanju učiniti sve kako bi se njihov odnos popravio’, rekao je izvor blizak paru.

Kourtney je više puta istaknula kako bi voljela imati veliku obitelj i šestero djece, a odlučivši još jednom Scottu dati šansu očito je kako na tome i radi. Brojni se obožavatelji nadaju kako će Scott napokon shvatit koliko ga Kourtney voli te da će se napokon posvetiti njoj i njihovoj djeci.

 

My Nantucket travel diary on my app. #LinkInBio

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene