Viralni hit

Urnebesne reakcije nakon što su pročitali komentare o sebi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac nije prihvatio loše komentare o sebi, ali ni ostatak slavne ekipe nije se dobro proveo.

Bespućima interneta svašta se može pročitati, vidjeti, doživjeti. Nekad je to sredstvo bezbrojnih mogućnosti, dok je drugih dana izvor neograničenih izljeva mržnje. Takvu na sebi često osjete slavni stanovnici Hollywooda.

Pogledaj i ovo Film Barbie - 2 Što kažete na ovo? Pogledajte prvi trailer za film Barbie, miljenik žena zbog uloge Kena našao se na meti kritika

Kate Hudson i Ryan Gosling bili su samo neki od zvijezda koje su gostovale u najnovijem izdanju rubrike 'Mean Tweets' koja se prikazuje u emisiji komičara Jimmyja Kimmela. Duhoviti Ryan Gosling pročitao je prosti 'tweet' o sebi i prilično se nasmijao, a isto je reagirala i simpatična Hudson.

Olivia Wilde nasmijala se na prosti komentar o svom velikom čelu, a isto je reagirala i Margot Robbie. Hugh Grant nasmijao se na nazivanje njegovog šarma 'jadnim', a ni ostatak glumaca nije reagirao ništa lošije. 'Je li Zac Efron ikad igrao u filmu u kojem nije totalni kreten? Nikad nisam gledao nijedan njegov film, sudim prema licu', dodao je Gosling. Kiefer Sutherland pokazao je nepoznatom čovjeku srednji prst. Ovaj je, naime, napisao kako ne može vjerovati da Kiefer Sutherland nije mrtav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene