Nije mogla

Vruća afera skupo ga koštala: Najseksi zatvorenik ipak ostaje bez supruge

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se vratio kući, Jeremy Meeks molio je suprugu Melissu za oprost. Ipak, afera s Chloe Green bila je previše.

Čini se kako će Jeremyja Meeksa afera ipak koštati braka. Njegova supruga Melissa želi razvod! Nakon što je najseksi zatvorenik na svijetu uhvaćen kako na luksuznoj jahti ljubi bogatu nasljednicu Chloe Green, Melissa Meeks ostala je šokirana. Za aferu je saznala tako što joj je korisnik Instagrama u inbox poslao fotografiju na kojoj se jasno vidi kako Jeremy ljubi drugu ženu.

Pogledaj i ovo Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2 Tko je sada to? Prvo je kući dovela seksi zatvorenika s kojim je dobila dijete, a bogata nasljednica sad ljubi misterioznog muškarca

Slomljenu Melissu tješila je sestra, a ona se borila s mišlju što će reći svojoj djeci. "Za mene je ovo neoprostivo. Sve mi se srušilo. Što ću reći djeci", rekla je Melissa. Jeremy je navodno molio za oprost i rekao kako nije htio da se to dogodi. Iako im brak nije bio idealan, Melissa je, kaže, vjerovala da ga mogu spasiti. Ipak, ništa od toga. Meeks se, inače, proslavio kada je izašao iz zatvora u ožujku 2016. Postao je traženi maneken što mu je otvorilo vrata u svijetu bogatih i slavnih, a u konačnici i prema bogatoj Chloe Green, koju je ljubio na jahti u Turskoj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene