Pljušte osude

Obrušila se na Britney: "Još nisam obrijala glavu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry komentirala je na dodjeli Grammyja svoje mentalno stanje. A usput se obrušila i na tuđe.

Katy Perry nije se suzdržavala od psovki na dodjeli Grammyja. Televizija je na vrijeme cenzurirala svoje psovke, a ona se ispričala roditeljima. Ipak, nije to ono što je zapelo gledateljima i slušateljima za uši.

Pogledaj i ovo Angela Rozas Saiz - 3 Pitanje dana modne industrije Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Pažnju je privukla kada je tijekom davanja izjava popljuvala Britney Spears. Kad ju je voditelj Ryan Seacrest pitao o pauzi koju je napravila od posljednjeg albuma 2014. pa sve do danas, Katy mu je odgovorila da je brinula o svom psihičkom zdravlju.

I ništa sporno nema u tome, no referenca na Britney Separs nije joj trebala. "Odlično! I još nisam obrijala glavu", izjavila je Katy referirajući se na Britneyjin živčani slom tijekom kojeg je pjevačica, između ostalog, obrijala i glavu. Društvene mreže su se užarile, a Katy naišla na kritike brojnog gledateljstva. Svi su složni u ocijeni da joj to nije trebalo. Njenu izjavu možete pogledati ovdje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene