Stravični slučaj

Unakazio joj lice kiselinom: Manekenka pokazala kako izgleda poslije napada

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši dečko talijanskoj manekenki je uništio lice napavši je kiselinom. Molila je, kaže, Boga da joj ostavi vid.

Stravični slučaj potresao je početkom godine Italiju. Gessica Notaro, talijanska manekenka i voditeljica završila je tada u bolnici nakon što joj je bivši dečko bacio kiselinu u lice. Njeni bližnju strahovali su za njezin vid, ali i život. Bivši dečko je mladu ljepoticu dočekao ispred njenog doma, opekao je po licu, ali i nogama te bokovima. Njezina majka tada je bila potpuno shrvana.

Prošlo je par mjeseci, dugotrajni oporavak je počeo, a Gessica se barem donekle oporavila i prvi put pojavila u javnosti. Gostovala je u emisiji Maurizia Costanza kako bi podijelila svoju traumatičnu priču. U studiju se pojavila sa šalom preko lica, no potom ga je skinula i pokazala što joj se dogodilo. "želim da vidite što mi je učinio. To nije ljubav", rekla je Gessica. Dva mjeseca je provela u strogim uvjetima na bolničkom liječenju. Molila je Boga, kaže, da joj uzme ljepotu, ali ostavi vid.

Oporavila se tek sada dovoljno da joj se skine zaštitna maska s lica, no pričekat će još godinu dana kako bi se podvrgla plastičnoj operaciji kojom bi rekonstruirala unakaženo lice. Tijekom mjeseca troši oko 600 eura kako bi lijekovima, kapima za oči i losionima ublažila bol koju osjeća na svom licu.

 

Le chiacchiere sull'amore stanno a zero. Chi fa questo commette un omicidio, e come tale il suo gesto va perseguito e punito. #gessicanotaro

A post shared by Carmelo Abbate (@carmelo_abbate_) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene