Sve zbog gljivica

ŽESTOKA SVAĐA SARE I JASMINE: 'Prljava si, operi se!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmina i Sara žestoko su se sukobile na Farmi. Sara je optužila Jasminu da ima gljivice.

Jasmina i Sara od samog početka Farme nisu uspjele pronaći zajednički jezik, a netrpeljivost ovih dviju farmerica eskalirala je sad i u otvoreni sukob. Dok su farmeri pili svoju jutarnju kavu, Sara je rekla Jasmini da ima gljivice, što je Jasminu jako ražestilo. 'Što ja znam da ti nemaš sidu? Zato sam i tražila alkohol da brišem wc jer si prljava. Operi se pa kreni od sebe, a ne od mene! Ja se svaki dan otuširam i okupam! Operi prvo svoje osobne stvari, prljavice! Tvoje stvari dižem s poda!', počela je urlikati Jasmina na Saru.

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Svađu između njih je pokušao utišati Senad, no ljuta Jasmina samo je još više vikala. 'Tu ste da budete dobri, da se igrate i da osvojite neku nagradu! Nemojte te gluposti potezati', poručio im je Senad i kazao Sari kako nije u redu od nje da provocira Jasminu.

Dok je Jasmina urlala, Sara je samo sjedila i smješkala se. 'Ti si jako bezobrazna i neotesana. Ja nemam nikakve gljivice i to što si izmislila. Gadiš mi se kao žena i kao bilo što. Može te biti sram, samo ću ti to reći. Za pse se ne brineš, vodu nisu pili, ja sam im dala. Radije posveti brigu o svojim psima, nego o meni i sjaši mi s leđa. Ne zanimaš me i nebitna si mi!', zaključila je Jasmina.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene