Bilo joj je dosadno

'SIMULIRALA SAM SEKS SEDAM SATI bez prestanka'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film je oduševio milijune, razočarao milijune, a neki su ostali potpuno imuni na pomamu koja se stvorila oko cijelog projekta.

Svi znamo, kada neki film dobro prođe na kino blagajnama ili je stvarno dobar, ili je reklamna kampanja bila toliko agresivna da smo svi pomislili kako je film dobar. Veliki dio gledateljstva složiti će se s ovom drugom tvrdnjom. Ipak, još je uvijek dovoljno onih koji su filmom '50 nijansi sive' bili oduševljeni. Upravo uzbog tog dijela publike, ali i zbog dodatne zarade (budimo realni) snimljen je i nastavak naziva '50 nijasni mračnije' koji će se u kinima naći 10. veljače 2017. godine.

Pogledaj i ovo Dakota Johnson - 18 zanimljivo! Glumica se pojavila u haljini zbog koje su mnogi pomislili da je zapravo gola, pogledajte kreaciju koja je izazvala pomutnju!

I dok neki s nestrpljenjem očekuju zgodnog gospodina Graya i njegovu neodlučnu partnericu, glumica Dakota Johnson, svojom je izjavom uništila filmsku čaroliju. Dok scene seksa na filmskom platnu mogu izgledati krajnje erotično i realistično, to nužno ne znači da su se glumci dobro zabavljali snimajući ih. Čak što više, Dakota ne da se nije dobro zabavljala, već je umirala od dosade.

'Snimali smo scenu seksa To nije ugodno. Prilično je dosadno. Nemam stvarni seksualni odnos, ali simuliram seks sedam sati u komadu i nije mi zanimljivo', rekla je glumica.

Što reći, svaka čast Dakota, sedam sati, pa makar i simuliranje, nije uopće loše.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene