Kakav kaos

Cure detalji tučnjave u Budvi: Islamović Tifu glavom u čelo, ovaj mu uzvratio...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alen Islamović i Mladen Vojičić Tifa potukli su se nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi, a sada su isplivali razlozi i detalji nemilog događaja. Bregović se nije miješao, no bio je bijesan!

Tifa i Islamović potukli su se nakon novogodišnjeg nastupa u Budvi, gdje je s njima nastupio i Goran Bregović. Mnoge je vijest iznenadila, iako je odavno poznato da su članovi grupe "Bijelo dugme" u prilično lošim međusobnim odnosima. Sada u javnost izlaze i razlozi tučnjave te detalji nemilog događaja.

Pogledaj i ovo showbuzz Opa! Isplivale fotografije skandalozne tučnjave Islamovića i Tife!

Naime, njih dvojica nisu, navodno, htjeli zajedno izaći na binu, pa su već tada pale teške riječi i jedva su se smirili. Nakon toga Islamović je izašao na scenu, s koje nije htio sići niti kada se Tifa trebao popeti. Islamović je nastavio pjevati i izvoditi singlove svog kolege.

OVDJE pogledajte šokantan video tučnjave.

Tifa je počeo psovati, a kad je Alen sišao s bine, udario je Tifu glavom u čelo. Na to je Tifa uzvratio šakom u rame, a onda je uletjelo osiguranje i nastao je kaos. Bregović se u sam incident nije miješao, no bio je ljut te je psovao i jednog i drugog. Na kraju se nitko od njih nije vratio na bis publike, piše Blic.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene