ŽESTOKA PARNICA

U SUZAMA Bivša manekenka od šeika traži milijune za satove, haljine, aute...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christina Estrada u suzama je vrištala na odvjetnika svog bivšeg muža. Saudijski šeik bori se s rakom, a ona mu želi uzeti milijune. Kad vidite što joj sve treba, past ćete u nesvijest.

Jedna od najžešćih brakorazvodnih parnica ikad vodi se trenutno na sudu u Velikoj Britaniji, gdje je bivša manekenka Christina Estrada šokirala zahtjevima koje ima od svog bivšeg supruga, bogatog saudijskog šeika. Odbila je Estrada njegovu ponudu da joj isplati 37 milijuna funti, te traži od Walida Juffalija čak 196 milijuna funti. Gospođa se na sudu rasplakala, govoreći da joj treba milijun funti godišnje samo za odjeću.

Nevoljama tu nije kraj, jer želi i nekretnine u vrijednosti 55 milijuna funti, budući da bi inače, ako ostane u sadašnjoj kući, morala dijeliti kat sa osobljem. Objasnila je i zašto joj treba toliko puno novca za odjeću. Na taj standard je, kaže, navikla, a godišnje mora kupiti čak 35 satova jer se moraju slagati s njenim odjevnim kombinacijama. Osim toga, treba pet automobila vrijednih oko pola milijuna funti te kuće na selu. Trebaju joj novci i za njezinu zabavu - kao što su ulaznice za Wimbledon te godišnju gala večeru koju organizira za Božić.

Uplakana, u sudnici je vikala na odvjetnika svog bivšeg muža. 'Ja sam Christina Estrada. Bila sam međunarodni top model. Živjela sam takav život. Na to sam navikla', rekla je. Da stvar bude još gora, Juffali je trenutno prebolestan da bi došao na sud. u bolnici je, gdje se liječi od raka. Tvrdi da je itekako osigurao bivšu suprugu i njihove kćeri. Plaća sve troškove za djecu, njoj isplaćuje sto tisuća dolara mjesečno, a dao im je i imanje u Kaliforniji. No, Estradi je sve to premalo, ona hoće puno, puno više.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene