Potresni detalji

Prvi put do najsitnijih detalja: "Šakom sam je udario u glavu i razbio joj usnu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Chris Brown otvorio se o incidentu koji ga je obilježio. "Pljunula mi je krv u lice i to me još više razbijesnilo"...

Chris Brown prvi je put do detalja ispričao što se dogodilo one noći kada je pretukao tadašnju djevojku Rihannu. U novom dokumentarcu reper je opisao kako je sve pošlo po krivu kada je pjevačici priznao da je spavao sa ženom koja je radila za njega, iako joj je prije toga rekao kako nikad nisu bili zajedno. Nakon toga, sve se počelo urušavati. Rihanna više Chrisu nije vjerovala, mrzila ga je zbog onog što joj je napravio.

Pogledaj i ovo Rihanna i Chris Brown (Foto: Profimedia) Što on hoće? Razbjesnio javnost: Prije 10 godina brutalno je prebio bivšu curu, a sada ju naziva "kraljicom"

"Stvari su se pogoršale, stalno smo se svađali. Bilo je tu vrijeđanja i tučnjave. I dalje volim Rihannu, ali bit ću iskren - svađali bi se, ona bi mene udarila, ja bih nju i to nikad nije bilo ok. Uvijek bi došli do toga da se pitamo što to radimo", otkrio je Brown. Dodao je da se osjećao kao monstrum zbog svega. Kobne noći kad je pretukao Rihannu, odnosno kad se dogodio medijski skandal, Chris i pjevačica otišli su na zabavu povodom Grammyja. Sjedili su kada im je prišla žena s kojom je Brown spavao. Rekao je i kako nije imao pojma da će žena biti na tom tulumu.

Iste večeri Rihanna je poruku sporne dame našla na Brownovom mobitelu i poludjela. Zaključila je da joj je Brown lagao, počela bacati mobitel, vikati da ga mrzi. "Počela me udarati... Kad me ponovno pokušala udariti, ja sam joj uzvratio. Šakom sam je udario u glavu i razbio joj usnicu. Kad sam vidio što sam napravio, bio sam u šoku. Pljunula mi je krv u lice i to me još više razbijesnilo. Zaustavio sam auto, a ona je uzela ključeve i pretvarala se da ih je bacila kroz prozor. Dok sam tražio ključeve, ona je vrištala upomoć i rekla da je pokušavam ubiti", prisjetio se reper. I danas, kaže, ne može vidjeti fotografiju iz noći kada je pretukao Rihannu. "Kad god vidim tu fotografiju, znam da to nisam ja. Mrzim to što se dogodilo i vječno će me to proganjati", zaključio je Brown.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene