Tajne i nasilje

OTKRIVENA STROGO SKRIVANA TAJNA? Holivudski zavodnik šutio čitav život?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veliki glumac i zavodnik, Cary Grant, iza sebe je imao pet brakova. Jedni su pričali da je posebno slab bio na plavuše, no drugi su imali sasvim suprotnu teoriju.

Legenda zlatnih holivudskih dana, glumac Cary Grant, slovio je za najvećeg zavodnika svog vremena. Ženio se pet puta, no cijelo vrijeme je navodno bio homoseksualac, prisiljen skrivati svoju seksualnu orijentaciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Želja je jača Slava ili obitelj: Ove su zvijezde morale odlučiti

Detalji su to koji se iznose u dokumentarcu 'Women He's Undressed'. Nedavno je dokumentarac snimljen po uzoru na knjigu 'Women I've Undressed', autobiografsko djelo kostimografa Orryja-Kellyja. Iako knjiga samo daje naslutiti vezu između Granta i kostimografa, dokumentarac je prilično kategoriačan.

Navodi i kako je glumac bio previše blizak s kolegom Randolphom Scottom, s kojim je dvanaest godina dijelio dom. Sam Grant izjavio je više puta kako nije homosekualac, iako ga zabavlja to što su neki mislili da je.

Iako je legendarni zavodnik demantirao glasine, dokumentarac je neumoljiv. Navode da je Grant bio u dvije ozbiljne veze te da istinu nikad nije otkrio zbog homofobne industrije u kojoj je radio. Redatelj dokumentarca, Australac Gillian Armstrong, izjavio je da je Grant osjećao pritisak da bude ukalupljen u normalan, uobičajen život.

Kelly je tvrdio da je Grantov partner, izjavivši svojedobno da se Grant uvijek vraćao njemu. Zbog toga ga je Grant navodno i pretukao. Iako ništa nije provjereno, više je holivudskih 'tračera', među kojima i glumac Chevy Chase, otvoreno pričalo o Grantovoj homoseksualnosti, zbog čega ih je on tužio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene