Charles znao ili?

BURNA PROŠLOST VOJVOTKINJE Objavljeni skandali Camille Parker Bowles!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles cijelog života obožavao je Camillu Parker Bowles. Njen život bio je prilično buran.

Camilla Parker Bowles privlači pozornost svjetskih medija i danas. Sve je počelo kada je princ Charles javno priznao da je Camilla ljubav njegovog života te se vjenčao s njom. Nije Charles mario za njenu reputaciju, koja je sve samo ne dobra.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) nepoznata prošlost Mračna strana obiteljske povijesti supruge princa Charlesa krije brojne tragedije, ali i poveznicu s princezom Dianom

Imogen Taylor napisala je u biografiji "One the Fringe" da je Camilla mijenjala muškarce kao čarape, što ju je čak koštalo i otkaza. "Camilla je dobila otkaz s posla gdje je radila za dizajnere interijera jer je voljela razuzdane zabave šezdesetih. Stalno je mijenjala muškarce", tvrdi autorica knjige, a prenosi Daily Mail, ali i ostali britanski mediji.

"Bila je prava partijanerica. Živjela je za muškarce, skupe večere, jahanja, novac i provod", dodala je Imogen u knjizi. Tvrdi i da je Camilla uvijek bila svjesna da nije neka ljepotica pa je to nadoknađivala svojim karakterom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene