Što će sada reći?

Osuđena Ava Karabatić želi još nešto reći: Stiže novo Avino štivo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Avi Karabatić očito jedna knjiga nije dovoljna da kaže sve što želi.

Nakon što je Županijski sud u Zadru Avu Karabatić i njezinu majku Sanju osudio na šest mjeseci uvjetne kazne zbog pokušaja ucjenjivanja profesora Živka Nižića, Ava se mirno nastavlja pripremati za novu knjigu.

Pogledaj i ovo Ava Karabatić (Foto: Instagram) Konkurencija u utrci Svjetski mediji o Avi Karabatić: Bivša Playboyeva zečica ide u utrku za predsjednicu Hrvatske

Naime, poznata starleta, manekenka i pjevačica koja je nedavno izdala knjigu "Ja nomad", spremna je novo štivo. Trenutno boravi u Rogoznici gdje se priprema za pisanje nove knjige, a tim je povodom pozirala pred fotoobjektivom.

Nije još poznato hoće li Ava pisati o slučaju u kojem je optužena za sudjelovanje u ucjenjivanju sveučilišnog profesora talijanistike od kojeg je zajedno s majkom i bivšim dečkom htjela iznuditi 9000 eura.

Podsjetimo, Ava je u svojoj prvi knjizi pisala o nemoralnim ponudama. Za seks su joj, tako kaže, nudili svašta, od jahte do čokolade. ''Imam svoju cijenu kada je posao u pitanju, ali kada se radi o ljubavi, tu me ne možete kupiti, kazala je Ava koja je svoj stil pisanja usporedila sa Krležinim i Zolinim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene