ugrožen brak?

Astrolog tvrdi: "Severinu očekuju ljubavni pad, problemi i psihička maltretiranja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Astrološke analize dobra su razbibriga. Sigurni smo stoga da se Severina na ove neće zabrinuti.

Astrološke analize ne treba uzimati preozbiljno, već isključivo kao razbibrigu. Stoga smo sigurni da se Severina nije pretjerano zabrinula kad je pročitala tvrdnje astrologa Ivice Marinovića, koji za Svet upozorava da idila sa suprugom Igorom neće potrajati.

Pogledaj i ovo Severina, Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Baš su bili dobri Bivši Severinin svekar otkrio u kakvom su danas odnosu, jako su voljeli jedno drugo: "Bilo ovo napisano ili rečeno budite sigurni da..."

"Severina Vučković zbog ljubavi se podizala iz pepela kao nova i preporođena žena već nekoliko puta, ali krajem godine očekuje je ljubavni pad i počinju problemi i psihička maltretiranja. Ona se drži dalje od problematičnih tema i situacija radi duševnog mira, ali krajem studenog savladat će je strahovi od emocionalnog odbacivanja", rekao je Marinović.

"Psihički će patiti što će znati njeni najbliži, ali neće joj pomoći jer je neće shvatiti previše ozbiljno". Brak će joj biti ugrožen, tvrdi astrolog, polovinom sljedeće godine. Rekao je da će završiti sudski proces i kupiti novi dom. Upozorio ju je i da pazi na 2019. godinu, koja će joj biti nešto opasnija po pitanju fizičkog zdravlja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene