Ovo mu nije trebalo

Bubnjar koji bi poslao tenk na Hrvate izgubio i drugi posao: Otjeran iz popularnog benda!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amar Češljar zbog jedne je izjave izgubio dva posla. Nakon Dine Merlina suradnju mu je otkazao i bend Letu Štuke.

Nakon što je zbog skandaloznog komentiranja prosvjeda protiv političara Željka Komšića u Mostaru bubnjar Amar Češljar otjeran iz benda bosanskohercegovačkog pjevača Dine Merlina, istu je sudbinu doživio i u svom drugom bendu Letu štuke.

Pogledaj i ovo Prosvjed u Mostaru (Foto: Dnevnik.hr) Pjevač se ogradio Šokantna izjava bubnjara Dine Merlina o Hrvatima: "Ma tenk poslati i opleti"

Podsjetimo, Češljar je rekao da bi "poslao tenk" na Hrvate koji su u Mostaru prosvjedovali protiv Željka Komšića te time šokirao hrvatsku javnost u Bosni i Hercegovini.

"Ma tenk poslat i opleti. Ovo je ba ludilo. Nema tu glave za razgovore", napisao je Češljar u komentaru na jednome sarajevskom portalu.

Zbog te je sporne izjave izgubio prvo jedan, a sada i drugi posao. Naime, bend Letu štuke na svom se službenom profilu na Facebooku ogradio od njegove izjave i otkazao mu suradnju.

"Šokirani smo i zatečeni izjavom našeg bubnjara Amara Češljara i ovim putem ograđujemo se od nje. Primorani smo mu otkazati saradnju zbog svega što u toj izjavi stoji. Takav govor nije ni u primisli naš stav niti sadržaj naših pjesama. Upravo suprotno. To znaju svi poštovatelji naše muzike. Svi protesti ili izjave koji ne šire govor mržnje i ne ugrožavaju javni red i mir legitimni su i demokratski. Suprotan stav nikad nećemo podržati. Širimo mir i ljubav jer nam je to prijeko potreban lijek. S poštovanjem, Vaše Letu štuke", napisano je u statusu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene