Kakav horor

NAPADNUTA TIJEKOM KONCERTA Vukao je za kosu nasred pozornice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada pjevačica napadnuta je dva puta u manje od tjedan dana.

Grupa 'Fifth Harmony' doživljava sjajan uspjeh otkako je pobijedila na američkoj verziji 'X Factora' 2012. godine. No, sa slavom koju su mlade cure priželjkivale stigla je i ona negativna strana. Posebno ovih dana pjevačica Ally Brooke osjeća koliko je nekad teško biti slavan.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi čovjek Prošle godine plažom je šetao sa škembicom, a sada se pohvalio rezultatima rigorozne dijete

Mlada djevojka dvaput je fizički napadnuta u razmaku od nekoliko dana. Naime, cure su nastupale u Mexicu kada je Ally napao nepoznati muškarac, njezin obožavatelj. Izletio je iz publike i zaskočio Ally, povukao je za kosu zbog čega je ona u konačnici pala na tlo. Srećom, ništa se strašnije nije dogodilo, a pjevačici su odmah u pomoć pristigli zaštitari koji su dečka uklonili s pozornice.

Pročitajte i nove detalje oko napada na Kim Kardashian.

Sve to dogodilo se pred očima tisuća u publici, koji su sve snimili i fotografirali. Prije ovog incidenta, Ally je na aerodromu u Mexicu oduševljeni obožavatelj zgrabio te se jedva oslobodila. Kasnije je na Instagramu napisala da je sve u redu, no i da se prestrašila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene