Poremećeni čovjek

I ON ŽELI U BIJELU KUĆU 'Poremećeni čovjek za poremećeno doba'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cooperova kampanja, koji je dosad tvrdio da je apolitičan, vjerojatno je pokrenuta kako bi se potaknula prodaja njegova novog albuma.

Hillary Clinton i Donald Trump dobili su konkurenta u utrci za Bijelu kuću - ekscentričnog rockera Alicea Coopera.

Pogledaj i ovo Alice Cooper (Foto: Getty Images) Ispovijest legendarnog rokera ''Vjera me spasila od sigurne smrti, misu ne propuštam, a Bibliju čitam svaki dan''

Cooper je u ponedjeljak službeno objavio kandidaturu na predsjedničkim izborima 8. studenoga. Slogan mu je "poremećeni čovjek za poremećeno doba".

Po tome, ali i po ostalim prijedlozima koje je objavio na službenoj stranici vidi se da Cooper nije pretjerano ozbiljan u svojim ambicijama.

Predlaže tako da se u četvorici predsjednika čija su lica isklesana na liticama Mount Rushmorea doda lice Lemmyja Kilmistera, pokojnog frontmena Motorheada. Htio bi i da se na novčanici od 50 dolara otisne like komičara Groucha Mara umjesto Ulyssesa S. Granta.

Cooperova kampanja, koji je dosad tvrdio da je apolitičan, vjerojatno je pokrenuta kako bi se potaknula prodaja njegova novog albuma.

Još je jedan glazbenik nedavno izrazio svoje predsjedničke ambicije - reper Kanye West. Ali on je odlučio pričekati izbore 2020. godine. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene