potpuno drugi čovjek!

Pojavio se prvi put u javnosti u osam godina, nemoguće je u njemu prepoznati slatkog dječaka kojeg mnogi pamte!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jonathan Taylor Thomas bio je zvijezda serija "Sam svoj majstor" i "The Bradys", a povukao se iz javnosti i to si može priuštiti zbog velikih honorara koje je dobio kad je glumio kao dijete.

Jonathan Taylor Thomas (39) okusio je čari slave još kao dijete u serijama "The Bradys" i "Sam svoj majstor", no posljednjih mu godina pozornost nije odgovarala i povukao se iz javnosti. 

Glumac, koji je nekad imao veoma uspješnu karijeru, viđen je u šetnji sa svojim psima po Los Angelesu. Bilo je to Jonathanovo rijetko pojavljivanje, među prvima posljednjih godina. 

Thomas je izgledao neprepoznatljivo i nimalo nalik onom slatkom klincu kojeg mnogi pamte. Bio je u ležernom izdanju, trapericama i gornjem dijelu trenirke i imao je kapu na glavi, a u nekim je trenucima prilikom šetnje pasa tipkao po mobitelu, dok je u drugima je pušio električnu cigaretu. 

Kako pišu strani mediji, Jonathan je posljednji put snimljen u javnosti 2013., a 2015. je imao svoje zadnje pojavljivanje na televiziji, u sitcomu "Posljednja crta obrane" s Timom Allenom. 

Upravo je najprepoznatljiviji po ulozi Randyja Taylora koju je odigrao s 10 godina u komičnoj seriji "Sam svoj majstor", u kojoj mu Allen tumači oca Tima. No svoju je glumačku karijeru kao dijete počeo koju godinu ranije u sitcomu "The Bradys" kao Kevin. 

Thomas je napustio seriju "Sam svoj majstor" 1998. kao tinejdžer jer se odlučio posvetiti školovanju. Glumac je 2000. završio privatnu katoličku školu Chaminade College Preparatory s počastima, a onda je na Harvardu studirao filozofiju i povijest. Jednu je godinu proveo na studiju u inozemstvu na Sveučilištu St. Andrews u Škotskoj. Diplomirao je 2010. na Sveučilištu Columbia u New Yorku. 

Malo se zna o njegovu privatnom životu, a jedna od informacija je da je vegetarijanac. Kako pišu američki mediji, Jonathan si može priuštiti povlačenje iz javnosti jer je kao dijete ostvario velike zarade i njegovo se bogatstvo trenutačno procjenjuje na 16 milijuna dolara. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +10 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Celebrity Talijanka izvanserijske ljepote dugo je krila svoje kćeri, sad su napokon uhvaćene skupa, a pogled s jedne teško je odvojiti!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) Liam Payne i Maya Henry (Foto: Profimedia) +10 Liam Payne i Maya Henry (Foto: Instagram) Zanimljivosti Pamtimo ga kao prezgodog mladića koji je osvojio svijet, a sad izgleda starije od poznate bivše djevojke s kojom ima sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene