Iznenadit ćete se

U 70. godini izgleda kao i kad je glumila Dr. Quinn, ženu vrača, a evo za što tvrdi da je održava mladom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jane Seymour, koja je poznata po seriji "Dr. Quinn, žena vrač" i glumila je Bondovu djevojku, kaže da nije bila na operacijama, a svoju težinu održava na specifičan način.

Jane Seymour (69) proslavila se početkom 90-ih ulogom liječnice u seriji "Dr. Quinn, žena vrač", a vidljivo je da se nije puno promijenila od tada. 

Pogledaj i ovo Jane Seymour nikad zadovoljnija Legendarna žena vrač podijelila detalje iz spavaće sobe i nahvalila svoga novog partnera: ''Iskusan je...''

Glumica je u emisiji "Loose Women" otkrila da i sada ima istu težinu koju je imala sa 17 godina. Jane će sljedećeg tjedna, 15. veljače proslaviti 70. rođendan, no njezina forma i izgled su kao da je upola mlađa. 

Seymour je ispričala da su tajna njezina uspjeha pilates, jedan obrok na dan i uživanje u čaši vina i tamnoj čokoladi. Usto voli hodati, a kaže kako nikad nije na dijeti i da vjeruje da si treba ugađati, no umjereno. 

"Šetam po plaži, vježbam pilates. Pokušavam ostati u formi i jesti zdravo, ali nikad nisam na dijeti i slično, sve je umjereno i to djeluje na mene", rekla je Jane.

Istaknula je da je jedan obrok na dan dobar trik. "Ujutro prvo kava, a kasnije hrana. Obično jurim negdje i zaboravim jesti do sredine dana. Moj partner David je na isprekidanom postu pa ne jede do 14 sati. Ako ogladnim kasnije, pojest ću malo tamne čokolade i popiti čašu vina, to je obrok, zar ne?" ispričala je glumica. 

Jane usred pandemije dosta boravi kod kuće, poštuje mjere opreza i izlazi među ljude sa zaštitnom maskom te kaže da se ne vucara po Hollywoodu i slično. 

Objasnila je da su mnoge njezine prijateljice u dobroj formi, a da ona ima kilograma kao i kad je kao tinejdžerica išla u baletnu školu. "Osjećam se ugodno u svojoj koži s ovom težinom. Nekad se na Zoomu družim s kolegama iz škole i zaista svi isto izgledamo kao nekada. Mora da je to do obrazovanja", istaknula je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour)

Seymour je ranije progovorila o kozmetičkim zahvatima i rekla da ih izbjegava jer se lica glumica moraju micati dok glume. "Nisam stavljala botokse ni nikakve filere. Još uvijek se osjećam seksi. Ono što vam još daje sjaj u mojim godinama je što zdravija prehrana i da se osjećate što ugodnije u svojoj koži umjesto da se zamarate prolaznošću vremena", rekla je Jane, koja je 1973. utjelovila Bondovu djevojku u filmu "Živi i pusti umrijeti". Agenta 007 tumačio je pokojni Roger Moore. 

Inače, Jane glumi u novoj seriji "Glow And Darkness" s Joan Collins. Glumica iza sebe ima četiri braka te jednu kćer i tri sina. 

Jane je u vezi s Davidom Greenom, a 2018. je izjavila da ne planiraju vjenčanje jer su stvari između njih savršene baš takve kakve jesu, još od 2014. godine kada su započeli vezu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene