Ne nalikuje na sebe

Nekad je lomio srca tinejdžericama kao poznati superjunak, ali danas bi se sve one poprilično iznenadile da ga negdje sretnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tom Welling proslavio je 44. rođendan i teško ga je prepoznati na prvi pogled jer godine su na njemu učinile i više nego što bismo očekivali.

Američki glumac Tom Welling mamio je uzdahe tinejdžerica pred malim ekranima kao zvijezda serije "Smallville", u kojoj se pojavio u ulozi mladog Clarka Kenta koji je živio u malenom kanzaškom gradiću prije nego što je postao Superman i spašava svijet. 

Tom je navršio 44 godine i na prvi pogled ga je zaista teško prepoznati jer čini se kako je vrijeme ostavilo traga na njemu, možda čak i više nego što bismo to očekivali. Višak prikupljenih kilograma te prosijeda kosa i brada dodaju mu još nekoliko dodatnih godina, no Tom se ne zamara svojim izgledom, već uživa u opuštenom obiteljskom životu i u ulozi oca dvoje malene djece, a supruga Jessica Rose Lee trudna je i treći put.

Tom i Jessica, koja je od njega mlađa 11 godina, počeli su izlaziti 2014. godine, a zaručili su se 2018. godine. Kasnije te godine objavili su vijest da čekaju prvo zajedničko dijete, a sin Thomson rodio im se početkom 2019. godine.

Prije Jessice, Tom je bio u braku s manekenkom Jamie White od 2002. do 2013. godine. Razvod je službeno bio finaliziran tek dvije godine kasnije, i to neobičnom nagodbom kojom je on pristao dijeliti 20 % svojih neto prihoda koje zaradi glumom sve dok bivšoj supruzi ne isplati iznos od pet milijuna dolara.

Osim što je najpoznatiji po ulozi Clarka Kenta u "Smallvilleu", Tom je zapaženu ulogu ostvario i u trećoj sezoni serije "Lucifer", u kojoj se pojavio kao poručnik Marcus Pierce.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene