mala promjena

Najskandaloznija princeza na svijetu odrekla se raskalašenog života zbog ljubavi, a sad je iznenadila promjenom imidža

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Sofia nedavno je pokazala novu frizuru na službenom događaju na kojem je bila sa suprugom, a raskalašeni život koji je vodila ostavila je daleko iza sebe.

Švedska princeza Sofia (37) proteklih je dana na jednom službenom događaju sa suprugom princom Philipom (42) pokazala novu frizuru te je mnoge iznenadila svojim izgledom. Princeza si je odrezala šiške te je zablistala u elegantnom izdanju, a švedski kraljevski par izgledao je zaljubljenije no ikada.

Na službenoj dužnosti povodom obilježavanja 100. godišnjice otkako je prva žena zasjela u tamošnjem parlamentu par se pojavio umjesto Philipove starije sestre, nasljednice krune princeze Victorije (44), jer su ona i suprug pozitivni na koronavirus te su morali u izolaciju.

Iako je Sofia uzorna majka troje djece te brižna supruga svom princu, svojedobno je imala nimalo laskavu titulu najskandaloznije princeze na svijetu. Kada je imala 20 godina, bavila se modelingom kako bi platila fakultet i fotografirala se u toplesu za naslovnicu časopisa Slitz, i to sa zmijom oko vrata. To joj je donijelo popularnost 2004. i odnijela je titulu Miss Slitz.

Nakon toga je sudjelovala u reality showu "Paradise Hotel" čija se radnja temeljila na slobodnim i zgodnim ljudima koji su boravili u luksuznom hotelu, a gledatelji su pratili njihove intimne trenutke. U jednoj sceni je Sofiju dok je bila u toplesu, masirao muški natjecatelj. Daleko je dogurala u showu, no nije pobijedila.

Sofia je tijekom svoje manekenske karijere upoznala porno zvijezdu Jennu Jameson u Las Vegasu, a svojedobno je otkrila za magazin Slitz da su se ljubile.

"Završila sam na istoj zabavi kao Jenna. Prišla mi je i rekla da sam jedna od najslađih djevojaka koju je vidjela i da želi da dođem sjesti s njezinim društvom", ispričala je kako je došlo do poljupca, govorila je onda. Godine 2015. udala se za švedskog princa te je postala vojvotkinja od Värmlanda, a razuzdani život je ostavila daleko iza sebe.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene