Sjećate se nje?

Objavila je fotku s 20 godina mlađim kolegicama, ali ta se razlika na prvi pogled ne primijeti, a zna se i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzanne Somers objavila je na Instagramu fotografiju s Jennifer Aniston i Laurom Dern koje su od nje mlađe dvadesetak godina, a otkrila je i povod njihovog zajedničkog druženja.

Američka glumica i zvijezda serija "Three's Company" i "Step by Step" Suzanne Somers i u osmom desetljeću života se može pohvaliti atraktivnom pojavom, no ono što se mnogi zapravo prvo pitaju kada je vide jest koji je broj estetskih operacija na kojima je dosad bila.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

74-godišnja Suzanne poznata je kao velika obožavateljica raznih zahvata na licu, a ovih se dana našla u središtu pažnje nakon što je pozirala zajedno s 52-godišnjom Jennifer Aniston i 54-godišnjim Laurom Dern, također velikim zvijezdama malih ekrana. A prema procjenama liječnika, Suzanne je bila na nekoliko faceliftinga, podizanju obrva, operaciji nosa, ubrizgavanju botoksa i stavljala je filere u usne.

Fotografiju je na profilu na Instagramu podijelila sama Suzanne, a otkrila je kako su se sve tri našle na istom mjestu, u isto vrijeme.

"4. lipanj u kući Courteney Cox, uvijek je vrh! Druženje s dragom Laurom Dern i Jennifer Aniston dok je Courteney bila u kuhinji i pripremala nam još jedan nevjerojatan obrok", napisala je uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzanne Somers (@suzannesomers)

Suzanne je najveću slavu stekla kao Chrissy Snow u seriji "Three's Company", a onda i kao Carol Foster Lambert u seriji "Step by Step".

Od 1977. godine je u sretnom braku s 83-godišnjim voditeljem Alanom Hamelom, a i danas su omiljeni par gdje god da se pojave. Prije Alana, Suzanne je bila udana s Bruceom Somersom s kojim je dobila i sina Brucea Somersa Juniora.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene