bivša misica

Svojom je ljepotom osvojila cijelu Jugoslaviju prije 30 godina, a otkako je ostavila Igora Štimca nestala je iz medija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzana Žunić bivša je Miss Jugoslavije koja je 19 godina bila u braku s Igorom Štimcem, a otkako se drugi put udala izbjegava medije.

Uspješna slikarica Suzana Žunić prije 33 godine je osvajala svojom ljepotom na području cijele bivše Jugoslavije, a ova lijepa Splićanka 1988. godine je proglašena i misicom bivše države. U to je vrijeme imala 17 godina, a iako su brojni za njom uzdisali, ona je svoje srce dala samo jednom.

Pogledaj i ovo Igor Štimac čestitke! Slavlje u obitelji Igora Štimca: Legendarni Vatreni presretan je zbog dolaska prinove!

Suzana se zaljubila u onda perspektivnog nogometaša Igora Štimca, a svoju su ljubav okrunili brakom. Zajedno su bili 19 godina i činilo se da njihovu ljubav ništa ne može pokolebati, a onda su počele curiti informacije o Igorovim aferama.

Iako su činilo da će prebroditi sve prepreke, nisu uspjeli. Zajedno su dobili troje djece, a nakon što su se razišli Suzana je ponovno pronašla sreću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Zunic Milacic🌹 (@suzanazunicart)

Dugo je godina bila u vezi s košarkašem Damirom Milačićem, kojem je sudbonosno "da" izrekla 2015. godine. Žunić se danas kloni medija, a potpuno se posvetila i svojoj pravoj ljubavi - slikarstvu. Sudeći po njezinim objavama na Instagramu, bivša Miss Jugoslavije je itekako aktivna, a svojim umjetninama oduševljava svoje brojne pratitelje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +0 Franka Batelić - Čorluka - 10 Celebrity Mjesecima nije bilo zajedničkih objava, ali Franka je sad podijelila zanimljiv video s Ćorlukom, a društvo im je pravio naš poznati par

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene