pa prepolovio se!

Sin poznatog snagatora dugo se borio s viškom kila, a sad je sve šokirao nevjerojatnom transformacijom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Christopher Schwarzenegger snimljen je prvi put nakon drastičnog gubitka kilograma, a na novim fotkama ga nije lako prepoznati.

Najmlađi sin poznatog holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera i njegove bivše supruge Marije Shriver, 24-godišnji Christopher, odmalena je vodio bitku s viškom kilograma, koju je sada konačno dobio.

Pogledaj i ovo Christopher Schwarzenegger Kakav komad! Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

Christophera su paparazzi ovaj tjedan ulovili nakon dugo vremena ispred salona za nokte u Brentwoodu gdje je bio sa svojom mamom, a na fotkama je neprepoznatljiv.

U uskoj majici i kratkim hlačama pokazao je nevjerojatne rezultate strogog režima tjelovježbe i prehrane kojeg se pridržavao zadnjih godinu dana i tako postepeno gubio kilograme, piše HollywoodLife.

Dugogodišnja borba s viškom kilograma Christopheru je zasigurno teško padala uz braću, sestre i roditelje koji imaju savršene proporcije i vole svjetla reflektora, pa se zato i navinuo skrivati od javnosti.

Za razliku od ostatka svoje obitelji, nema otvorene profile na društvenim mrežama, ali često osvane na njhovim Instagramima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger)

Christopher ima dvije starije sestre, Katherine (31) i Christinu (30), brata Patricka (27) i polubrata Josepha Baenu koji je njegov vršnjak i kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom svoje djece, Mildred. Zanimljivo je i da mu Joseph najviše nalikuje od njegove djece, no i Christopher mu je sada sličniji nego ikad.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Tonči Huljić +1 Petar Grašo - 6 Celebrity Nakon Tončija Huljića, i otac Petra Graše komentirao je novu ljubav svojeg sina: ''Samo ću reći...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene