Nevjerojatno, ali istinito

Bivša dječja zvijezda plašila je svojim izgledom i stanjem, a danas je teško povjerovati da je to isti čovjek!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Shaun Weiss pohvalio se novim izgledom nakon što je prije dvije godine šokirao svijet svojim fotografijama.

Bivša dječja zvijezda i glumac Shaun Weiss, koji je najpoznatiji po svojoj ulozi u filmskoj franšizi "Mighty Ducks" iz 90-ih, ovih dana ima dobar razlog za osmijeh koji krase blistavo bijeli i novi zubi.

Pogledaj i ovo showbuzz Životni pad Bivša glumačka zvijezda potpuno je propala: Posljednje policijske fotografije šokirale su javnost

Shaunu je za to trebalo čak nekoliko godina, ali sada se može ponosno i bezbrižno smiješiti jer čini se da je onaj najteži životni period iza njega. Glumac to može zahvaliti stomatologu Gabeu Rosenthalu, koji je sav posao obavio besplatno nakon što ga je dirnula njegova priča o preživljavanju.

Naime, bivši televizijski i filmski glumac izgubio je većinu zuba nakon godina zlouporabe droga i teške ovisnosti, ali sada je na Instagramu prikazana njegova nevjerojatna transformacija. Rosenthal je vijest o posrnulom glumcu čuo 2020. godine, kada je bio uhićen nakon što je pronađen u garaži stranca. Shaunove fotografije tada su šokirale svijet i njegove obožavatelje iz mlađih dana koji nisu imali pojma što se s njim događa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabe Rosenthal (@drgaberosenthal)

Da dobije nove zube bilo bi potrebno više od dvije godine, a cijena dugogodišnjeg zahvata iznosi oko sto tisuća dolara i Shaun si ga ne bi mogao nikako priuštiti da nije bilo Rosenthala.

"Osjećam se kao nova osoba. Hvala dr. Gabe!!" napisao je Shaun uz fotografiju koju je objavio na svom profilu na Instagramu.

Rosenthal je za TMZ izjavio kako je to bio jedan od najizazovnijih slučajeva u njegovoj cijeloj karijeri i da je sretan što je mogao pomoći.

"Sve je trebalo biti što savršenije. Sretan sam što ću vidjeti da Shauna kako se smiješi što je više moguće godina u novom poglavlju svog života", izjavio je.

Shaun je inače nedavno proslavio dvije godine bez opijata i droga i osjeća se spremnim za povratak izvođenju stand-up komedija, govornim angažmanima i intervjuima. Kao znak svoje zahvalnosti za sve, Shaun je je Rosenthalu poklonio dres Mightyja Ducksa s autogramom, koji je ovaj izložio u svojoj ordinaciji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Celebrity Nina u pripijenim hlačama od lateksa i majici s posebnom porukom zapalila atmosferu u prepunoj Areni, o ovome će se još pričati!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Larsa Pippen (Foto: Instagram) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +2 Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Celebrity Dobro poznate obline zbog kojih je uspoređuju s najvećom reality zvijezdom pokazala je u samo na prvu običnom badiću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene