bila u finalu zbog kontroverzi

Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je 2006. na Eurosongu u Ateni nastupila s pjesmom "Moja štikla", a cijelo vrijeme joj je bio podrška tadašnji zaručnik Mate Čuljak.

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Severina (49) dobila je priliku predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2006. u Ateni kada je pobjedu odnio upečatljivi hard rock sastav Lordi. 

Pogledaj i ovo Let 3 i Severina, Dora 2024 izazvali ludnicu! Let 3 i Severina opet napravili raspašoj na pozornici Dore, pogledajte trenutak na koji se čekalo!

Splićanka je išla direktno u finale jer su nastale kontroverze oko predstavnika Srbije i Crne Gore, grupe No Name koja se povukla s natjecanja pa nas je to direktno kvalificiralo. Naime, godinu ranije Boris Novković je osvojio 11. mjesto s "Vukovi umiru sami", a nakon njihovog povlačenja ispalo je da je bio deseti. 

Severina je nastupila s pjesmom "Moja šikla" čiji je autor bio Novković. Pjevačica je u Ateni imala podršku i od svog tadašnjeg zaručnika, osam godina mlađeg Mate Čuljka. 

Inače, pjevačica i mladi Hercegovac su se zaljubili u jesen 2005. Svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obveza su odgodili vjenčanje. Ipak, nakon nešto više od godinu dana veze par je prekinuo.

"Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba", objasnila je tada pjevačica za domaće medije. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt Le Blanc (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) +5 Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Nekad i sad Chandler zabrinuo otužnom pojavom, a svi komentiraju i nekad zgodnog Joeyja, evo koliko je ostalo od imidža velikog zavodnika!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene