Sjećate li se nje?

U 90-ima je bila omiljena holivudska slatkica, a onda joj se dogodila velika nepravda, o čemu je progovorila ovih dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rosie Perez progovorila o velikoj nepravdi koja joj se dogodila u Hollywoodu kada je bila na vrhuncu slave.

Američka glumica Rosie Perez 90-ih je godina bila jedna od omiljenih holivudskih slatkica, s velikim talentom koji joj je donio i nominaciju za prestižnu filmsku nagradu Oscar. Međutim u cijeloj toj priči dogodila joj se velika nepravda o kojoj je odlučila progovoriti ovih dana.

Pogledaj i ovo Dodjela Oscara 2014. godine - 4 Svi su željeli taj selfie Možete li vjerovati da je prošlo 10 godina od ove fotografije? Srušila je internet u par minuta i ispisala modernu povijest!

Naime, danas 56-godišnja Rosie objasnila je zašto se svih ovih godina nije pojavila na toj dodjeli nagrada i otkrila da zapravo nije bila pozvana još od davne 1994. godine kada je bila nominirana za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Fearless".

"Čak me nisu zvali ni da sjedim u publici niti da budem prezenterica, ništa, a članica sam akademije. Volim Oscare, navijam za svoje kolege, ali boli me to", izjavila u intervjuu za Variety.

Portorikanska glumica proslavila se i ulogama u filmovima "Učini pravu stvar", "Veliki hakleri" i "Birds of Prey", ali tvrdi da joj nije bilo lako osigurati svoje mjesto u Hollywoodu jer je pripadnica manjine.

Nedavno smo ju mogli vidjeti u seriji "The Flight Attendant", u kojoj glumi s Kelly Cuoco, a pojavila se i na dodjeli Zlatnih globusa kao prezenterica. Hoćemo li Rosie gledati na ovogodišnjim Oscarima i hoće li njezine riječi imati odjeka, saznat ćemo vrlo ubrzo, točnije 26. travnja kada su na rasporedu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene