Tako treba!

Svijet glamura je zamijenila drugačijim životom i danas rado ističe nekoliko kilograma viška koje si nekada nije smjela priuštiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rhea Durham snimljena je na tradicionalnom obiteljskom odmoru na Barbadosu gdje je i ovaj put ponosno istaknula svoju liniju.

Supruga holivudskog glumca Marka Wahlberga, 43-godišnja Rhea Durham pokazala je ponosno svoju liniju u bikiniju duginih boja na plaži na Barbadosu gdje su je uhvatili i paparazzi, na koje se u trenucima uživanja i nije previše obazirala.

Pogledaj i ovo Mark Wahlberg Vrijeme za njih U 52. godini pokazao mišiće na kojima mu zavide upola mlađi muškarci, a žena koja mu je vratila vjeru u ljubav ne odvaja se od njega

Majka četvero djece osvježenje je potražila u moru nakon čega je hvatala sunčeve zrake, no malo tko je u takvom izdanju shvatio da je riječ o bivšoj anđelici Victoria's Secreta čije je modne revije nosila 2000. i 2001. godine.

Rhea je nekada vladala modnim pistama svijeta i krasila je naslovnice modnih časopisa poput Voguea i Ellea, a bila je i jedna od Viktorijinih anđelica. No iz svijeta manekenkstva povukla se prije nekoliko godina i posvetila obiteljskom životu, a više toliko ne mari o izgledu pa je s godinama prikupila i nekoliko kilograma više nego je imala u manekenskim danima.

No ona se to na na sreću ne obazire previše, a svoje obline i zaobljeni trbuščić često ističe u atraktivnim badićima i uskim haljinama.

Rhea s obitelji boravi u hotelu Sandy Lane na Barbadosu, inače bivšoj plantaži šećera koja je pretvorena u luksuzno odmaralište, a kamo već tradicionalno dolaze za božićne praznike. Par je zajedno od 2009. godine, a roditelji su 17-godišnje Elle, 15-godišnje Michaele, 12-godišnjeg Brendana i 10-godišnje Grace.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) +11 Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Nekad i sad Sve nas je osvojila kao neobična djevojčica u hit-seriji, a ovih se dana nikako ne odvaja od sina legendarnog rockera!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene