Svi su htjeli raditi s njom!

Rijetko tko danas prepoznaje ljepoticu koja se povukla iz javnosti nakon udaje, mnogi su i zaboravili na dane njezine velike slave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rhea Durham i Mark Wahlberg upoznali su se 2001., a ubrzo nakon njihova prvog spoja Mark je znao da je ona prava žena za njega.

Rhea Durham (43) povukla se s modnih pista kada je upoznala holivudskog glumca, a mnogi su zaboravili na njezine slavne dane. 

Zanosna Amerikanka krasila je naslovnice prestižnih magazina Vogue, Marie Claire i Elle te je bila Viktorijina anđelica. Sve se promijenilo kada je 2001. srela Marka Wahlberga (50) nakon promocije u New Yorku. Sljedećeg dana otišli su na prvi spoj u katedralu St. Patrick na Manhattan. 

"Znao sam ubrzo nakon toga da je ona prava, no još sam morao biti siguran da sam muškarac za nju kakav trebam biti", ispričao je svojedobno Mark. 

Zanimljivo je da je Rhea upoznala Wahlberga nakon što se on razočarao u ljubav i odlučio da će se neko vrijeme kloniti veza. Naime, djevojka s kojom je bio prije nje odbila ga je čekati dok je bio u zatvoru. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

 

Glumac je bio osuđen na dvije godine zatvora zbog napada, ali nakon što je priznao krivnju, dobio je 45 dana kazne. "Odlučio sam tada da više nikome neću dati svoje srce", istaknuo je Mark. 

No Rhea je promijenila njegovo stajalište. "Kad sam upoznao svoju suprugu i kad smo dobili prvo dijete, kćer Ellu (17), shvatio sam da se sve dogodilo s razlogom. Nakon toga imam veliko poštovanje prema ženama i učim tome i svoje sinove. Ne smiju krenuti putem kojim sam ja jednom krenuo i završio u zatvoru", ispričao je Wahlberg. 

Glumac i bivša manekenka vjenčali su se 1. kolovoza 2009., a on je objasnio da su se već osjećali kao da su u braku, no htjeli su da sve bude službeno. Rhea je nedavno proslavila 43. rođendan, a Mark je u kratkoj i emotivnoj objavi istaknuo koliko mu znači. 

"Sretan rođendan mojoj supruzi Rhei, koja ne samo da izgleda predobro već je i ono najvažnije - nevjerojatna majka naše četvero djece. Volim te, dušo", napisao je na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Svojedobno je Wahlberg otkrio i što je tajna njegove uspješne veze s Durham. "Provođenje zajedničkog vremena na kvalitetan način. Samo je to važno. Nisam više muškarac koji ide u večernje izlaske s prijateljima. Ne pušim cigarete ni travu. Ne igram golf. S obitelji sam", rekao je glumac, koji s bivšom manekenkom ima kćeri Ellu i Grace (11) te sinove Brendana (12) i Michaela (15). 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene