uvijek nasmijana

Procurile stare fotke Kate Middleton, evo kako je izgledala dok još nije ni sanjala da će se udati za budućeg kralja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton je po mnogima od "nervozne" princeze prije deset godina napredovala u stabilnu suprugu i majku od koje se najbolje tek može očekivati.

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton za nekoliko će dana proslaviti 40. rođendan, a u deset godina otkako se udala za nasljednika britanske krune, princa Williama, znatno se po mnogočemu promijenila.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Mediji su je počeli pratiti u stopu još otkako se saznalo da je u vezi s Williamom, a nakon što su prekidali i mirili se, sve se promijenilo kada se udala za najpoželjnijeg princa na svijetu. Kraljevski eksperti danas tvrde kako je Kate dosta napredovala od "nervozne" princeze na početku braka do stabilne govornice koja je danas. Smatra i kako njezino vrijeme tek dolazi, a nije tajna da je njezinim stilom u javnosti zadovoljna i kraljica Elizabeta. Kate i William danas slove kao jedan od najstabilnijih parova na svijetu, a čini se kako njihovu ljubav ništa ne može pokolebati.

Ovih su dana procurile i stare fotke Kate Middleton, još iz dana kada nije ni sanjala da će biti supruga budućeg kralja. Uvijek je i onda bila nasmijana, a na jednoj fotki pozira s prijateljicom iz srednje škole. S princom Williamom je bila osam godina u vezi prije nego što su stali pred oltar, a britanski mediji ovih dana su podsjetili javnost da je upravo princ dao zavjet njezinim roditeljima kada su se zaručili. Obećao im je da će uvijek štititi Kate te da ona neće patiti kao što je to bio slučaj s njegovom majkom Dianom.

Kraljevski biografi smatraju kako je upravo stabilno obiteljsko zaleđe ključ onoga kakva je Kate danas. "Njezina je obitelj uvijek bila tu za nju i to je vrlo važno. Ona i William posljednjih godina nisu napravili nijedan krivi potez, brinu za svoju obitelj i žele sve najbolje za svoju djecu. Kate se posvetila i humanitarnom radu te zakladama, drži odlične govore i vjerujem da se nemamo čega bojati ni u budućnosti", smatra kraljevski biograf Phil Dampier.

Svoj 40. rođendan Kate će inače proslaviti u krugu obitelji, a kako javlja Daily Mail, zbog koronavirusa neće raditi veću zabavu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) +1 Sarah Michelle Geller i Freddie Prinze Jr. (Foto: Getty Images) Nekad i sad Nekoć najpopularnijem paru predviđali su brzi prekid, no oni i 20 godina kasnije vješto prkose zlim jezicima

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger Snježana Mehun i Franz Schillinger Nikolina i Vidoje Ristović Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) +0 Anita Dujić i Duncan Broadfoot (Foto: Instagram) inMagazin One su ljubav poklonile strancu! Koja Hrvatica ljubav dijeli sa Škotom, koja s Britancem, a koja s Austrijancem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene