i dalje glume

Prije 30 godina svi su ih voljeli zbog priče o vrckavoj kovrčavici, a evo gdje je nekad slavna ekipa danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alisan Porter, James Belushi, Kelly Lynch i John Getz glavne su zvijezde filma "Kovrčava Sue", a istražili smo gdje je slavna postava danas.

Prošlo je čak 30 godina od premijere legendarnog filma "Kovrčava Sue", a istražili smo gdje su glavni glumci danas i kako im karijera napreduje nekoliko desetljeća nakon što ih je publika zavoljela u toj priči.

Pogledaj i ovo showbuzz 28 godina kasnije Pogledajte kako danas izgleda slatkica koja se svima uvukla pod kožu, a onda iznenadila šokantnim priznanjem

Glavna glumica Alisan Porter utjelovila je živahnu Sue, a u svijetu glume našla se već kao petogodišnja djevojčica. Nakon priče o Sue njezina je životna priča krenula nizbrdo i kao mlada zvijezda teško se nosila s teretom slave kao i brojni njezini kolege. Zato se naglo bila povukla iz javnosti i nigdje se nije pojavljivala, a razlog je sve do prije nekoliko godina ostao pravi misterij. Posljednjih godina bavi se glazbom te je objavila i samostalni studijski album. Alisan s bivšim suprugom Brianom Autenriethom ima 9-godišnjeg sina Masona i 7-godišnju kćer Ariju.

Komičar James Belushi utjelovio je oca beskućnika malene Sue, a prije i nakon te uloge već se proslavio zahvaljujući brojnim filmovima u kojima je glumio. Bio je i voditelj vlastitog showa jedno vrijeme, a pred oltar je stao tri puta. S trećom suprugom Jennifer Sloan vjenčao se 1998. godine, a iako su 2018. objavili da se rastaju, par se pomirio. Zajedno imaju dvoje djece. Belushi je i dalje aktivan u svijetu glume, a od prošle godine snima se i serija o njegovu životu.

Manekenka i glumica Kelly Lynch u filmu je glumila Grey Allison, bogatu odvjetnicu koja se nađe u centru radnje filma zbog navodne nesreće. Lynch se u Hollywoodu probila zahvaljujući ulozi u filmu "Koktel", a glumila je uz bok velikim zvijezdama kao što je Patrick Swayze. Pojavila se u nekoliko filmova i serija, a od 1992. godine u braku je s Mitchom Glazerom, s kojim ima kćer Shane.

Greyina ljubomornog i arogantnog dečka u filmu, Walkera McCormicka, utjelovio je John Getz. Getz se odonda pojavio u brojnim popularnim TV serijama kao što su "Kako sam upoznao vašu majku", "Kralj Queensa" i "Zakon braće".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Jessica Ledon, David Guetta (Foto: Profimedia) David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) +8 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene