zrači seksepilom

Pojavile se fotografije Žanamari Perčić stare 17 godina, pogledajte kako je izgledala na početku karijere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić na domaćoj se sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a isplivale su njezine fotke stare 17 godina po kojima se čini da nije ostarila ni dana.

Pjevačica Žanamari Perčić danas slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a na sceni je već dugi niz godina. Isplivale su njezine fotke stare 17 godina, a na početku karijere pjevačica je bila jednako zanosna kao i danas. Iako je imala nešto drugačiji stil nego danas, pjevačica je i onda zračila seksepilom.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

Fotografije s jedne revije koje su se pojavile pokazuju i njezinu prepoznatljivu tamnu kosu, a sličnu frizuru ima i danas. Žanamari je već onda bila u top formi, koju je danas dovela skoro pa do savršenstva.

Pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004., a godinu dana kasnije izdala je svoj prvi album koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album, Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

Kako je Žanamari izgledala na počecima svoje karijere i koliko se od onda promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene