šarolika ekipa

Bilo je to 2006. godine: Pogledajte kako se nekad zabavljalo u Saloonu uz najdražeg Olivera, nema tko ga nije volio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivera Dragojevića je 2006. godine u Saloonu održao promociju svoje biografije "Južnjačka utjeha" na kojoj su se okupila brojna poznata lica.

Cijela je Hrvatska tugovala kada je Oliver Dragojević 29. srpnja 2018. u 71. godini života izgubio bitku s teškom bolešću.

Pogledaj i ovo showbuzz Osmijeh od uha do uha Severina u izlasku nakon dugo vremena, duboki dekolte izvirio je čak i u jednostavnoj kombinaciji

Nema tko ga nije volio i znao njegove pjesme, što potvrđuju i fotografije s promocije njegove biografije "Južnjačka utjeha" iz 2006. godine.

Tada su se u zagrebačkom klubu Saloon okupila brojna poznata lice iz svijeta politike, glazbe, sporta, glume...

Među biranim uzvanicima bili su  glumci Tarik Filipović i Zvonimir Sunara, zatim autor biografije Zlatko Gall, ugledni arhitekt Jerko Rošin, glazbeni producent Siniša Škarica, pokojni povjesničar umjetnosti Darko Glavan, komičar Luka Bulić, bivša sportašica i model Stefany Hohnjec...

Promociji je prisustvovao i tadašnji premijer Hrvatske Ivo Sanader u pratnji svoje supruge Mirjane. Zbilja šarolika ekipa koju je na jednom mjestu mogao okupiti samo legendarni Oliver.

Neprežaljeni splitski pjevač okupljene je tijekom promocije zabavljao i svojim pjesmama, u kojima je nastavio živjeti i nakon smrti.

Kako je sve to izgledalo prije 15 godina i tko se još pojavio na promociji Oliverove knjige pogledajte u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene