skupa su bili 16 godina

Nekad pravi domaći jet-set par prekinuo je nedugo nakon ovih fotki, on je utjehu potražio u mlađahnim ljepoticama, a ona se povukla iz javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sunčica Lalić i Dragan Jurilj bili su u vezi 16 godina i zajedno imaju sina, a sada su isplivale fotke s jednog događaja na kojem su se pojavili mjesec dana prije nego što su prekinuli.

Bivša manekenka Sunčica Lalić (45) i poduzetnik Dragan Jurilj (50) nekad su bili pravi odmaći jet-set par i zajedno su obilazili sva važna događanja.

Vezu dugu 16 godina nikad nisu okrunili brakom, a skupa imaju sina Ariena. Malo prije nego što su prekinuli zajedno se pojavili na jednom događaju s kojeg su sada procurile fotke.

Sredinom studenog 2015. Sunčica i Dragan još su zagrljeni pozirali fotografima, a već u siječnju 2016. godine njihovoj ljubavi je došao kraj.

Nagađalo da je do prekida došlo zbog Draganove nove ljubavi, 23 godina mlađe splitske manekenke Mije Franić, s kojom se 2017. oženio. No brak nije dugo potrajao i razveli su se nakon godinu dana i četiri mjeseca.

Poslije razvoda viđen je s ukrajinskom manekenkom Kristinom Gončarevom, no s njom nikada nije potvrdio vezu, a u ožujku ove godine doznalo se da se zaručio s 27 godina mlađom studenticom novinarstva Michelle Korenić.

"Da, istina je! Zaručili smo se!" potvrdio je Jurilj sretnu vijest za Cover Style, a otkrio je i da je svoju dragu zaprosio u luksuznom hotelu u Veneciji prstenom skupocjenog brenda Tiffany&Co.

Jurilj i Korenić skupa su od lipnja prošle godine, kada su prvi put viđeni u javnosti u centru Zagreba. Ona je rodom iz Pule, a 2017. se natjecala za Miss Hrvatske, no laskavu titulu nije osvojila.

Sunčica se poslije razlaza s Draganom okrenula duhovnosti i povukla iz javnosti. Danas vodi termoelektranu, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar Antonio Mitar +6 Antonio Mitar Celebrity ''Napravili ste budale od nas!'' Jankova izjava bit će vam jasna kad vidite što im je učinio ovaj mladić!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene