Kakav povratak u prošlost!

Za Ivu Jerković vrijeme kao da je stalo, no neke poznate Hrvate teško ćete prepoznati na fotkama starim čak 16 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isplivale su fotografije s jednog svečanog događaja iz 2005. godine, koji je okupio brojne poznate Hrvate, među ostalima i Ivu Jerković, Snježanu Mehun te Sandija Cenova.

Bivša manekenka Iva Jerković (40) godinama opravdano slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, a vrijeme za nju kao da je stalo.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Zajedno imaju kćer Jedna od najljepših Hrvatica objavila rijetku fotografiju svojeg partnera, kojeg je godinama uspješno skrivala od javnosti: "Najbolji muškarac na svijetu!"

Pravi dokaz za to su fotografije iz 2005. godine sa 70. dodjele Zlatne igle, koje su sada ponovno isplivale iz prošlosti i na kojima Iva izgleda isto kao i danas.

Osim mladolikog izgleda, zadržala je i zanosnu figuru, i to nakon što je prošle godine u veljači rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Rinu Ami.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Svečani događaj tada je okupio i brojne druge poznate Hrvate, no Iva je, kao i uvijek, iskakala iz mase. Istaknula se i poduzetnica Snježana Mehun, ponajviše zbog svojeg dubokog dekoltea, a poglede je mamio i Sandi Cenov, koji se na događaju pojavio u društvu svoje supruge Iline, koja mu je tada još bila djevojka, a vjenčali su se godinu dana kasnije.

Među uzvanicima su bile i naše bivše manekenke Tamara Roglić i Sandra Vranješ, pjevačice Maja Šuput, Maja Blagdan i Vesna Pisarović, glumice Matija Prskalo i Ana Marija Bokor te mnogi drugi.

Tko je još sve bio na događaju, pogledajte u našoj galeriji, a neke od poznatih Hrvata na njima nećete baš lako prepoznati.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene