nećete ga prepoznati

Pogledajte kako je Luka Nižetić izgledao prije 14 godina, nevjerojatno je koliko se od tada promijenio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tetovaže i mišićavi torzo danas su zaštitni znak Luke Nižetića, no 2007. godine izgledao je potpuno drugačije.

Pjevač Luka Nižetić (37) opravdano slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata i svojim isklesanim tijelom često podiže temperaturu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić povratak u 2006. Luka Nižetić vratio omraženu frizuru: "Svi su se grozili i molili me da se ošišam, ali ja sam rekao ne!"

No kada dok je još bio na početku karijere, Luka je izgleda potpuno drugačije nego danas, što potvrđuju i njegove fotografije iz 2007. godine koje su sada opet isplivale u javnost.

Luka je tada snimao spot za svoju pjesmu "Samo mi reci da", i bio je u svojim ranim dvadesetima, a na fotkama koje možete pogledati u našoj galeriji je gotovo neprepoznatljiv.

Osim što se vremenom doveo u top formu te je svoje tijelo ukrasio i tetovažama, razvio je i osebujni modni stil po kojem je danas poznat. U zadnjih 14 godina Luka je promijenio i raznorazne frizure te trenutno ima kosu do ramena koju obično veže u rep.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

S godinama je stekao i status miljenika žena, a srca obožavateljica osvojio je i svojim kulinarskim vještinama. Luka je bio pobjednik prve sezone showa "Celebrity Masterchef" koji se emitirao 2014. godine na Novoj TV, a svoje gastroputovanje nastavio i u emisiji "Pun pjat". Nakon toga je, uz pjevačku, nastavio i svoju kulinarsku karijeru te je otvorio restoran u Komiži na Visu kojemu se posebno posvetio u periodu bez koncerata.

Nedavno je gostovao i u zabavnoj emisiji "Fakap" gdje je voditeljicama Idi Prester i Miji Kovačić ispričao brojne neugodnosti iz svojeg života, a pokazao im je i jedan svoj dosad neobjavljeni spot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene