nećete ga prepoznati

Pogledajte kako je Luka Nižetić izgledao prije 14 godina, nevjerojatno je koliko se od tada promijenio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tetovaže i mišićavi torzo danas su zaštitni znak Luke Nižetića, no 2007. godine izgledao je potpuno drugačije.

Pjevač Luka Nižetić (37) opravdano slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata i svojim isklesanim tijelom često podiže temperaturu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

No kada dok je još bio na početku karijere, Luka je izgleda potpuno drugačije nego danas, što potvrđuju i njegove fotografije iz 2007. godine koje su sada opet isplivale u javnost.

Luka je tada snimao spot za svoju pjesmu "Samo mi reci da", i bio je u svojim ranim dvadesetima, a na fotkama koje možete pogledati u našoj galeriji je gotovo neprepoznatljiv.

Osim što se vremenom doveo u top formu te je svoje tijelo ukrasio i tetovažama, razvio je i osebujni modni stil po kojem je danas poznat. U zadnjih 14 godina Luka je promijenio i raznorazne frizure te trenutno ima kosu do ramena koju obično veže u rep.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

S godinama je stekao i status miljenika žena, a srca obožavateljica osvojio je i svojim kulinarskim vještinama. Luka je bio pobjednik prve sezone showa "Celebrity Masterchef" koji se emitirao 2014. godine na Novoj TV, a svoje gastroputovanje nastavio i u emisiji "Pun pjat". Nakon toga je, uz pjevačku, nastavio i svoju kulinarsku karijeru te je otvorio restoran u Komiži na Visu kojemu se posebno posvetio u periodu bez koncerata.

Nedavno je gostovao i u zabavnoj emisiji "Fakap" gdje je voditeljicama Idi Prester i Miji Kovačić ispričao brojne neugodnosti iz svojeg života, a pokazao im je i jedan svoj dosad neobjavljeni spot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene