razuzdana atmosfera

Ovako se nekad tulumarilo u narodnjačkom klubu našeg popularnog pjevača, njega nećete odmah uočiti na starim fotkama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Isplivale su fotografije s koncerta Siniše Vuce i Vesne Zmijanac u noćnom klubu Lampaši 2005. godine, pogledajte kakva je bila atmosfera.

Prije nego što se proslavio kao pjevač, Ivan Zak otvorio je noćni klub "Lampaši", koji je postao omiljeno mjesto zabave za sve ljubitelje turbo-folk glazbe.

Lociran u Donjem Desincu, koji je udaljen od Zagreba 15-ak kilometara u smjeru Jastrebarskog, klub je tijekom godina ugostio brojne poznate narodnjačke zvijezde i stekao kultni status.

Sada su isplivale fotografije s koncerta svestranog Siniše Vuce i srpske turbo-folk pjevačice Vesne Zmijanac u Lampašima iz 2005. godine.

Na fotkama se, osim izvođača, može vidjeti i vlasnika kluba, Ivana Zaka, koji je tada bio Vucina pratnja na gitari, pa ga nije lako uočiti na prvi pogled. S njima se zabavljao i glazbeni producent Ante Viljac, koji je tada još bio u braku s glumicom Ecijom Ojdanić.

Iza pozornice pali su i poljupci, a razuzdana atmosfera toliko je ponijela Vesnu Zmijanac da se popela na stolac i zaplesala.

Kako se nekad tulumarilo u poznatom narodnjačkom klubu, pogledajte u našoj galeriji.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Amela Dervišhalidović Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) +13 Dino Merlin (Foto: PR) - 2 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda supruga Dine Merlina, ne pokazuje ju često u javnosti, a na vjenčanje ju je gotovo morao oteti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene