isplivale stare fotke

Pogledajte kako je zgodna Georgina izgledala prije nego što je upoznala Ronalda, za sebe kaže da tad nije bila ljepotica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez upoznala je Cristiana Ronalda dok je radila u Guccijevoj trgovini u Madridu i danas je jedna od najpoznatijih žena nogometaša, a sada su isplivale njezine fotografije iz vremena prije nego što je postala slavna.

Zaručnica slavnog nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, svojom pojavom mami uzdahe gdje god se pojavi, a par je posljednjih dana u centru pažnje i jer se doznalo da čekaju blizance.

Zbog ljubavi s jednim od najboljih nogometaša svijeta Georgina je i sama postala velika zvijezda te je prošle godine potpisala vlastiti milijunski ugovor s Netlixom.

Docu-reality show "I Am Georgina" na streming servis stiže 27. siječnja, a u najnovijoj najavi posebnu pažnju privukle su fotografije Georgine iz vremena prije nego što je upoznala Ronalda. Ona za sebe kaže kako tada nije bila ljepotica.

"Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju nitko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mi oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno", kazala je jednom prilikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldo i Georgina upoznali su se 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Ona je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, a dobila je otkaz nakon što je snimljena s nogometašem na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost.

Par je 2017. godine dobio kćerkicu Alanu Martin, koja je nogometaševo prvo biološko dijete, dok su mu ostalih troje djece rodile surogat-majke. Vijest da čekaju blizance razveselila je milijune nogometaševih obožavatelja.

"Presretni smo što možemo objaviti da očekujemo blizance. Naša srca su puna ljubavi, jedva vas čekamo upoznati", napisali su tada uz fotografiju na kojoj poziraju u krevetu s fotografijama ultrazvuka i koju su oboje podijelili na svojim profilima. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene