neprolazna ljepota

Stari li ona uopće? Jedna od najljepših Hrvatica na fotografiji staroj 15 godina izgleda isto kao danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pogledajte kako je bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović izgledala 2006. godine.

Bivša Miss Hrvatske, a danas uspješna poduzetnica, Branka Krstulović (45) i dalje opravdano slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a njena ljepota s godinama uopće ne blijedi.

Pogledaj i ovo Misice koje su žarile i palile 90-ih - 4 Povratak u devedesete Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne!

Sada je isplivala njena fotografija iz 2006. godine zbog koje ćete se zapitati je li ona uopće stari jer na njoj izgleda isto kao i danas. Iskopali smo još Brankinih starih foki koje također idu u prilog ovoj tvrdnji, pa ne čudi da je ostala jedna od naših najzapamćenijih misica.

Podsjetimo, zgodna Metkovčanka proglašena je najljepšom Hrvaticom 1994. godine, a iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović.

Tada Branka Bebić privlačila je pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti".

Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem kojeg je upoznala na Hvaru, a par koji će u lipnju proslaviti 16. godina braka zajedno ima i dvoje djece.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +1 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Tragična nesreća prekinula je jednu od naljepših ljubavnih priča koja nikada neće biti prežaljena

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin (Foto: IN Magazin) Željko Krušlin Kruška (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Željko Krušlin Kruška (Screenshot: Video) Celebrity Željko Krušlin Kruška zbog posljedica korone završio u bolnici, njegova supruga otkrila u kakvom je stanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene