nasmijavaju nas 20 godina

Pogledajte kako danas izgledaju zvijezde humoristične bolničke serije koju su doktori proglasili najrealnijom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Stažist" ove godine slavi 20 godina od početka prikazivanja, a mi vam otkrivamo gdje su i kako danas izgledaju glavni glumci.

Prošlo je 20 godina otkako je premijerno prikazana prva epizoda humoristične serije "Stažist" čije je snimanje završeno 2010., nakon devet sezona.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

Serija je pratila svakodnevne avanture novopečenog stažista sklonom sanjarenju Johna "J.D." Doriana i njegove ekipe iz bolnice Sacred Heart. Publiku je osvojila originalnim humorom i smiješnim pjesmicama, a u mnogim anketama su je doktori proglasili i najrealnijom od svih dosadašnjih bolničkih serija.

Doriana je utjelovio glumac Zac Braff (45) kojeg smo imali priliku gledati i u brojnim filmovima, poput "Garden state", "Posljednji poljubac" i "Klub slomljenih srca: Romantična komedija", a trenutno snima re-make obiteljske komedije "Popust na količinu" iz 2003. godine. Medijske stupce u zadnje vrijeme puni zbog veze s glumicom Florence Pugh koja je od njega mlađa čak 21 godinu.

Njegovog najboljeg prijatelja u seriji, Chrisa Turka, odigrao je Donald Faison (46) kojeg mnogi pamte i iz tinejdžerske komedije "Djevojke s Beverly Hillsa". Iako se pojavio i u brojnim drugim filmovima i serijama, najpoznatiji je upravo po ove dvije uloge, a zadnjih godina češće posuđuje glas za animirane filmove nego što glumi. Otac je šestoro djece od kojih je troje dobio s bivšom suprugom Lisom Askey, koja je 2017. iznenada preminula, a preostalo troje rodila mu je CaCee Cobb s kojom je u braku od 2012. godine.

J.D.-jevu simpatiju Elliot Reid utjelovila je Sarah Chalke (44) koji trenutno možemo gledati i u Netflixovoj seriji "Ulica krijesnica" u kojoj glumi s Katherine Heigl. Chalke mnogi pamte i iz humoristične serije Roseanne u kojoj je nakon pet godina zamijenila Lecy Goranson kao najstarija kćer Roseanne Barr i Johna Goodmana, Becky. Majka je dvoje djece koje je dobila s odvjetnikom Jamiejem Afifijem za kojeg se udala 2016. godine, nakon devet godina veze.

Drugu najvažniju žensku ulogu u seriji, sestru Carlu Espinosu koja postane supruga Chrisa Turka, odigrala je Judy Reyes (53) koja je uz ovu, ostvarila i značajnu ulogu u seriji "Vraške sluškinje", a od 2017. glumi i u popularnoj seriji "Kandže". Iza sebe ima jedan propali brak s filmašem Edwinom Figuerom, a trenutno je u vezi s redateljem Georgeom Valencijom s kojim ima i 11-godišnju kći Leilu.

Johna C. McGinleya (61) koji je u "Stažistu" glumio uobraženog doktora Perryja Foxa, ima najplodniju karijeru od glumaca iz serije, a neke od najznačajnijih uloga ostvario je u filmovima "Kako dobiti nogu", "The Rock", "Vod smrti" i "Wall Street". Otac je troje djece od kojih je jedno dobio s bivšom suprugom Lauren Lambert, a drugo dvoje mu je rodila Nichole McGinley s kojom je u braku od 2007. godine.

Čangrizavog šefa bolnice Boba Kelsa (80) odigrao je glumac Ken Jenkins kojemu je to najpoznatija uloga, a ostvario je i brojne epizodne uloge u mnogim drugim popularnim serijama.

Obožavatelji serije pamte i legendarnog Domara koji se ispočetka trebao pojaviti samo u nekoliko epizoda kao plod J.D.-jeve mašte, no brzo je osvojio srca publike i u seriji ostao do samog kraja. Utjelovio ga je glumac Neil Flynn (60) koji je tijekom karijere glumio u brojnim drugim filmovima i serijama, a u "Stažistu" se spominje i njegova manja uloga u filmu "Bjegunac".

Sam Lloyd, koji je u seriji odigrao odvjetnika Teda Bucklanda, a ostvario je i značajnu ulogu u "Seinfeldu", u svibnju 2020. godine izgubio je borbu s rakom i neoperabilnim tumorom mozga. Preminuo je u 56. godini, a iza sebe je ostavio suprugu Vanessu i sina Westona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene