nećete ga prepoznati

Srpski pjevač kojeg pamtimo s Eurosonga potpuno je promijenio imidž, a sada privlači pažnju kontroverznim stavovima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Stanković je 2010. godine na Eurosongu predstavljao Srbiju s pjesmom "Ovo je Balkan", a otada se potpuno promijenio.

Srpski pop-folk pjevač Milan Stanković (34) hrvatskoj javnosti najpoznatiji je kao predstavnik Srbije na Eurosongu u Oslu 2010. godine.

Tada je nastupio s pjesmom "Ovo je Balkan" i natjecanje završio na 13. mjestu, a istaknuo se svojim zanimljivim imidžem.

No ako ga pamtite po platinsto plavoj kosi, danas biste ga teško prepoznali. Osim što sada ima smeđu kosu, Milan je potpuno promijenio stil odijevanja, a posljednjih mjeseci najviše pažnje privlači kontroverznim ponašanjem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MILAN STANKOVIC (@milanstankovic)

Ovo ljeto pisalo se da se upustio u vjerski turizam, no to je potrajalo svega tri mjeseca, a nakon toga se posvetio širenju anitavakserskih stavova, i na društvenim mrežama i gdje god stigne.

Kako piše srpski Alo!, Milan je nedavno viđen u žustroj raspravi sa zaštitarom u jednoj beogradskoj trgovini jer je odbio staviti masku, a njemu blizak izvor je ispričao kako pjevač ne vjeruje u postojanje koronavirusa i smatra da ljudi koji nose maske nemaju dostojanstvo. Srpski mediji pišu i kako ovo nije prvi put da Milan izaziva kontroverze svojim stavovima.

Mnogi sigurno pamte i nezgodu koju je doživio na ljetovanju u Dubrovniku 2018. godine, kada je slomio ruku i hitno je prevezen u bolnicu, gdje mu je stavljen gips.

U našoj galeriji možete se prisjetiti kako je Milan izgledao kada je prije 11 godina pjevao na Eurosongu i pogledati koliko se od tada promijenio.

 

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk Tetiana Kundyk +20 Tetiana Kundyk - 21 Celebrity Neustrašiva Ukrajinka nije očekivala da će joj se nešto ovakvo dogoditi u Hrvatskoj: "Je li ovo šala?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene