Pa on kao da ne stari!

Već ima 46 godina?! Njega baš dugo nismo vidjeli, a i dalje je jednako prezgodan kao i u 90-ima kada su žene ludjele za njim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ryan Phillippe snimljen je kako trči u svojem kvartu u Los Angelesu, a iako mu je danas 46 godina, izgleda kao da je dvadesetima.

Glumac Ryan Phillippe, koji je poznat po braku s kolegicom Reese Witherspoon, posljednjih godina živi puno povučenijim životom nego u 90-ima kada je bio na vrhuncu slave.

Pogledaj i ovo Reese Witherspoon nevjerojatno sliče! Prizor koji je mnoge zbunio na prvu, tko je mama, a tko kći? Fotografija glumačke zvijezde i njene nasljednice pravi je hit na internetu!

Tada je bio u svojim ranim dvadesetima i slovio je za miljenika žena, no čini se da se taj plavokosi i plavooki ljepotan do danas i nije puno promijenio.

Iako ga se rijetko može vidjeti u javnosti, paparazzi su ga ovoga tjedna ulovili dok je trčao u svojem kvartu u Los Angelesu, a u majici bez rukava i kratkim hlačama 46-godišnji Ryan pokazao je da i dalje ima tijelo za poželjeti.

Svojim mišićima često se hvali i na Instagramu, a nedavno je svoje pratitelje ostavio u čudu i jednom fotografijom na kojoj je potpuno odjeven.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ryan (@ryanphillippe)

"Stariš li ti uopće?", "Iz koje fontane mladosti piješ?", "Izgledaš kao da ti je 26", pisali su mu obožavatelji koje je zadivio njegov mladoliki izgled.

Phillipe je posljednjih godina imao problema s nekadašnjim djevojkama. Naime, 2017. nagodio se za milijun dolara s glumicom Elsie Hewitt, koja ga je tužila za fizički napad u njegovu domu.

Također, 2017. je njegova bivša zaručnica Paulina Slagter podnijela prijavu protiv njega da ju maltretira preko poruka u kojima joj piše da je ku*va i slično.

Inače, Ryan ima devetogodišnju kćer Kai iz kratke veze s Alexis Snap, zvijezdom filma "Na putu do zvijezda".

Usto, iz braka s Reese Witherspoon ima kćer Avu (21) i sina Deacona (17).

Njih dvoje upoznali su se 1997. na proslavi njezina 21. rođendana, a godinu dana kasnije zajedno su glumili u hit-filmu "Okrutne namjere".

Vjenčali su se u lipnju 1999. godine, a 2006. objavili su da se rastaju. U zajedničkoj izjavi istaknuli su kako će se i dalje brinuti zajedno o svojoj obitelji, no oni kao par ne mogu dalje. Kasnije su rekli da su se razveli jer su prohodali dok još bili jako mladi pa su u to vrijeme imali previše pritisaka sa svih strana i s tim se nisu znali nositi jer su tek započinjali svoje karijere.

Bivši glumački par i danas je u dobrim odnosima zbog djece, a Ryan je presretan zbog svoje bivše i njezina drugog supruga Jima Totha, s kojim je glumica u braku od 2011. godine. On sam mijenjao je brojne djevojke tijekom godina, no još se nije skrasio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene