Prepolovila se!

Svi su je obožavali kao slatkicu iz hit-filma, a danas šokira velikom promjenom, evo kako izgleda 18 godina kasnije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martine McCutcheon postala je slavna zahvaljujući ulozi Natalie u filmu "Zapravo ljubav", a u posljednjih se 18 godina poprilično promijenila.

Britanska glumica Martine McCutcheon proslavila se u kultnom božićnom filmu "Zapravo ljubav", a 18 godina kasnije više ne nalikuje na sebe iz tog razdoblja.

Martine danas ima 45 godina, a gledatelji je još uvijek pamte kao Natalie, tajnicu britanskog premijera, kojeg u filmu glumi Hugh Grant i koji se u nju zaljubljuje, a upravo je ta uloga obilježila cijelu njezinu karijeru. 

Usto, glumila je i u jednoj od najdugovječnijih britanskih sapunica "EastEnders", uz glumačku je karijeru gradila i pjevačku, a danas radi i kao televizijska voditeljica. No ono što su njezini obožavatelji u posljednje vrijeme kod nje mogli primijetiti je drastičan gubitak kilograma. Naime, na profilu na Instagramu, gdje je prati 458 tisuća ljudi, Martine se hvali novom linijom, a mnogi su zaključili da izgleda nikad mršavije.

"Malo izgleda premršavo", "Kako si tako naglo smršavjela", "Lijepa si, ali kako si izgubila toliko kilograma", "Izgledaš bolje nego ikad", "Jako si zgodna", "Izgledaš sretno i zdravo", "Jako si mršava, ali i dalje predivna", poručili su joj pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martine McCutcheon (@martinemccutcheon)

Osim što je uspješna poslovno, Martina je sretna i u privatnom životu, pa je od 2012. godine u braku s osam godina mlađim britanskim kantautorom Jackom McManusom, a par zajedno ima šestogodišnjeg sina Raffertyja Jacka.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan +9 Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nekad i sad Prije 32 godine bila je Kraljica svijeta i ljubila je Gorana Ivaniševića, a i danas je velika zvijezda gdje god se pojavi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene