Zadržala njegovo prezime

Bivša supruga našeg proslavljenog nogometaša nakon burnog razvoda skriva svoj ljubavni život, a on je pronašao sreću s 14 godina mlađom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marija i Igor Cvitanović u braku su bili 13 godina, a njihov burni razvod popratile su glasine o nevjeri i borba oko imovine.

Bivša supruga našeg proslavljenog nogometaša Igora Cvitanovića, stilistica i modna dizajnerica Marija Cvitanović, danas živi puno drugačijim životom nego prije razvoda.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi po sličnom obrascu Prokletstvo Vatrenih! Ćirinim sinovima brakovi redom propali

I dok je nekad bila nezaobilazno lice na svim društvenim događajima, zadnjih je godine rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti i fotografi su je zadnji put snimili na Fashion.hr-u 2019.

Sada su isplivale fotografije s dodjele 3. Hrvatskog modnog Oscara iz 2006. godine, na kojoj je Marija osvojila nagradu.

Za tu je prigodu obukla vrlo izazovnu haljinu s dubokim dekolteom u kojoj je pokazala svoju fantastičnu figuru.

Tada je još bila u sretnom braku s Igorom koji je okončala 2011. Par se vjenčao 1998.godine, kada je nogometaš s Vatrenima osvojio broncu na svjetskom prvenstvu i nisu imali djece, a njihov burni razvod popratile su glasine o nevjeri i borba oko imovine.

Cvitanović je nakon razvoda pronašao sreću s 14 godina mlađom Tanjom Grgić s kojom je u braku od 2015.

Marija je, pak, dugo bili u vezi sa zagrebačkim poduzetnikom Joškom Ledićem, no o tome nije nikada javno govorila i danas je njezin ljubavni status nepoznanica, a ne želi dijeliti ni nikakve druge informacije o svojem privatnom životu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela In Magazin: Domenica Žuvela - 4 In Magazin: Domenica Žuvela - 1 +6 Domenica Žuvela - 4 Celebrity Domenica nam je otkrila kako ju je Hana Huljić odabrala za kumu i što misli o Graši: "Spojilo se dvoje najboljih ljudi koje poznajem"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović se pohvalila rezultatima novog estetskog zahvata: "Zadržali smo moj prirodan oblik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene