Kakva promjena!

Pamtimo ju kao slatku djevojčicu iz kontroverznih spotova, a danas već spremno pozira u korzetima i vrućim hlačicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maddie Ziegler pojavila se na premijeri filma "Space Jam: A New Legacy" u Los Angelesu, gdje je pažnju plijenila u izazovnoj kombinaciji.

Mlada plesačica Maddie Ziegler osvojila je obožavatelje diljem svijeta nakon što ju je pjevačica Sia angažirala da pleše u njezinim spotovima, što se pokazalo kao pravi potez za obje.

Maddie je u to vrijeme imala tek desetak godina, a danas je 18-godišnja djevojka koja osim talentom pažnju plijeni i svojom ljepotom i atraktivnim izdanjima. Tako je bilo i na premijeri filma "Space Jam: A New Legacy" u Los Angelesu, gdje se pojavila u vrućim hlačicama i poluprozirnom crnom korzetu u kojima je zavodljivo pozirala pred fotografima.

Maddie je prve plesne korake otplesala sa samo dvije godine, a majka ju 2011. godine odlučila prijaviti na plesni talent show i njezina je karijera od tada krenula uzlaznom putanjom. No najznačajniji trenutak dogodio se 2017. godine kada se pojavila na naslovnici Sijina albuma.

Upravo je Sijin spot za pjesmu "Elastic Heart", u kojem se uz Maddie pojavio i popularni glumac Shia LaBeouf, izazvao velike kontroverze. Naime, mnogi su smatrali da je neprimjeren jer je razlika među njima čak 17 godina, bili su poprilično razgolićeni, a radnja se odvijala u kavezu. 

"Bilo je to pravo putovanje za mene. Imala sam samo 11 godina, a suradnja sa Shijom za mene je bila san snova. Bio je jako zaštitnički nastrojen prema meni i osjećala sam se sigurno uz njega, ali samo snimanje bilo je intenzivno", priznala je Maddie u jednom od nedavnih intervjua.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Profimedia) Madison Beer (Foto: Getty Images) Madison Beer (Foto: Getty Images) +4 Madison Beer (Foto: Getty Images) Celebrity Smatraju je najljepšom mladom pjevačicom, a izlazak bez grudnjaka osigurao joj je svu pažnju u šetnji s novim dečkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene