odao se drogi

Proslavio se još kao klinac i zaradio milijune, a danas je daleko od slatkog dječaka koji je osvojio baš cijeli svijet

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Macaulay Culkin posljednjih mjeseci snima epizode serije "Američka horor priča" unatoč tome što je ranije isticao da ne mora više nikad raditi jer je osiguran do kraja života zaradom zbog hit-franšize "Sam u kući".

Macaulay Culkin vratio se glumi, iako se prijašnjih godina hvalio da može u mirovinu i ne mora ništa raditi do kraja života koliko je zaradio na prva dva nastavka hit-franšize "Sam u kući". 

Pogledaj i ovo Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Jeste ga vi čuli? Mnogi ne mogu vjerovati kako danas stvarno zvuči dječak iz najdražeg božićnog klasika: "Oprostite, ali taj glas..."

40-godišnji glumac viđen je na setu popularne serije "Američka horor priča" na kojoj radi posljednjih mjeseci i u kojoj će se pojaviti u 10. sezoni. Culkin je snimao scene tučnjave u u plićaku na plaži u Malibuu, a čini se kako su ga dosta iscrpile i kraj usana je imao krvavu mrlju

Kada je došlo vrijeme pauze, Macaulay je zapalio cigaretu i popio energetsko piće. Više fotografija možete pogledati ovdje

Kao i po pitanju glume, Culkinu je krenulo u ljubavnom životu posljednjih godina. Od ljeta 2017. je u vezi s glumicom Brendom Song (33), a upoznali su se na Tajlandu dok su snimali debitantski film glumca Setha Greena (44) "Changeland".

"Ova je dobra, vjerojatno ću staviti neke bebice u nju uskoro. Mislim, stvarno smo vježbali", rekao je Culkin svojedobno o svojoj djevojci. Dodao je kako će imati lijepe i divne bebice.

Inače, Macaulay je u prošlosti imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze. Počeo je uzimati drogu i antidepresive 2011. zbog raspada osmogodišnje veze s kolegicom Milom Kunis (37). Njoj to nije teško palo kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera (40).

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner (40), kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Macaulay 'Instagram' Culkin (@culkamania)

Zahvaljujući filmu "Sam u kući", koji se prikazuje u vrijeme Božića diljem svijeta, glumac ne mora ništa raditi i time se nekad i hvali. "Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti s palcem u dupetu i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet svoje djece", istaknuo je svojedobno.

Bogatstvo umirovljenog Culkina trenutačno se procjenjuje na 18 milijuna dolara, s time da nije imao veće i zapažene uloge otkad je odigrao Kevina u "Sam u kući".

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene