sjećate se njih?

Blizanke koje su prije 40 godina utjerivale svima strah u kosti danas izgledaju potpuno drugačije, a ni glumom se više ne bave!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blizanke Lisa i Louise Burns odglumile su duhove sestara Grady u filmu "Isijavanje" kada su imale 12 godina, a danas imaju 53.

Louise i Lisa Burns sestre su blizanke koje su se proslavile zahvaljujući hororu Stanleyja Kubricka iz 1980. godine. U kultnom filmu "Isijavanje" utjelovile su blizanke Grady koje su svojedobno tjerale strah u kosti mnogima, a danas 53-godišnje žene onda su imale tek 12 godina.

Identične blizanke su u hororu glumile duhove ubijenih blizanki Grady koje je u napuštenom hotelu vidio sin glavnog lika, a njihovih plavih haljinica s ružičastim mašnama oko struka svi se jasno sjećaju. 12-godišnje djevojke kakve pamtimo odrasle su i 40 godina kasnije bave se potpuno drugim poslovima te bi ih rijetki prepoznali.

Lisa je diplomirala pravo te je postala odvjetnica, dok je Louise znanstvenica koja ima nekoliko cijenjenih radova. Prije nekoliko godina za Cosmopolitan su ispričale sve o svojoj prošlosti te su istaknule kako su po mnogima bile "prirodno jezive".

"Dosta smo vježbale za svoje uloge te smo pazile da sve što govorimo, govorimo u isto vrijeme. Za potrebe filma promijenile smo čak i glas kako bi bile još strašnije. Snimanje filma nam nije bilo jezivo, iako smo cijelo vrijeme viđale glumce odjevene u stravična odijela", rekle su sestre prije dvije godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The OFFICIAL Shining Twins (@the_shining_twins)

"Isijavanje" je danas kultni horor te po mnogima jedan od najboljih filmova ikada snimljenih, no autor priče, Stephen King, nije bio oduševljen ekranizacijom. Film je snimljen po njegovoj knjizi iz 1977. godine, no 2013. je napisao nastavak "Doctor Sleep", čija je ekranizacija objavljena prije nekoliko godina.

Lisa i Louise Burns još uvijek oduševljavaju sve na društvenim mrežama uspomenama sa snimanja, ali i iz svojih života. Blizanke ističu kako im je drago što su postale dijelom tako velikog filma, bez obzira na to što se radi o hororu. Često su pričale i o kolegama sa seta, a u jednom intervjuu komentirale su kako je Jack Nicholson između scena spavao na podu kako bi ostao u liku kojeg je glumio.

"Bile smo najmlađe na setu i to nam nimalo nije smetalo. Imale smo osjećaj kao da jedine na svijetu imamo pravo družiti se s poznatima i to nam je laskalo", priznale su jednom prilikom.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone - 2 Anatacha Filimone - 1 Anatacha Filimone - 3 Anatacha Filimone - 2 +20 Anatacha Filimone - 1 Celebrity Djevojka koja je rasplakala Hrvatsku već se suočila s lošom stranom slave, no Martina Tomčić je javno otkrila kakva je ona zapravo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene