Danas je neprepoznatljiv!

Prije 25 godina oženio se bezvremenskom ljepoticom, ali i razveo od nje, a ona mu se nakon toliko vremena ponovno odlučila vratiti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna priča Johnnyja Leeja Millera i Angeline Jolie počela je davne 1995. godine kada su se upoznali na snimanju filma "Hakeri".

Američki glumac Johnny Lee Miller ovih se dana našao u središtu pozornosti nakon što je njegova bivša supruga, Angelina Jolie viđena kako s bocom skupom vina ulazi u njegov stan, gdje su zajedno proveli večer.

Pogledaj i ovo Laura Dern i Billy Bob Thornton Njega je to usrećilo Planirali su obitelj i živjeli zajedno, a onda je ona bez objašnjenja saznala da se oženio drugom: "Više nikada nisam čula niti riječ od njega"

48-godišnji glumac snimljen je dan nakon toga u ležernom izdanju, ali umorna lica, pa su mnogi zaključili da je iza njega besana noć, pogotovo nakon što je Angelina viđena kako mu dolazi u posjet. To je bilo dovoljno da počnu glasine o obnovljenoj romansi bivših supružnika koji su u braku bili od 1996. do 1999. godine.

Da se nešto ozbiljno događa, svjedoči i to da je nakon samostalnog posjeta Johnnyju Angelina sa sobom povela i sina Paxa kako bi se njih dvojica upoznala.

Bivši supružnici upoznali su se na snimanju filma "Hakeri" 1995. godine i brzo su se zaljubili, a Angelina je u to vrijeme imala tek dvadesetak godina. Njihovo vjenčanje slovi kao jedno od najneobičnijih u holivudskoj povijesti jer se glumica umjesto u vjenčanici pojavila odjevena u crne kožne hlače i bijelu majicu na kojoj je Johnnyjevo ime bilo ispisano njezinom vlastitom krvlju. Objasnila je kako je to trebalo predstavljati spremnost na žrtvu za ljubav i da je sama izvadila krv kirurškom iglom.

"To je vaš suprug, odnosno čovjek za kojeg ćete se uskoro udati. Možete se malo žrtvovati za njega kako biste sve učinili posebnijim", izjavila je za New York Times.

No nakon udaje ubrzo je priznala kako ima osjećaj da je izgubila svoj identitet.

"Bilo je čudno odmah se vjenčati, izgubila sam nekako identitet. Odjednom sam postala nečija žena, kao da sam izgubila polovicu sebe", objasnila je tada Angelina.

Par se razdvojio 1997. godine navodno zbog prezauzetog poslovnog rasporeda, a 1999. godine i službeno su okončali razvod, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Angelina nikada nije krila žaljenje što nisu uspjeli spasiti svoj brak.

"Johnny i ja se nikada nismo posvađali i nikada nismo povrijedili jedno drugo. Zaista sam željela biti njegova supruga, doista sam mu se željela obvezati", rekla je za Calgary Sun.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Ovu djevojku prati gotovo 1,5 milijuna ljudi, a zbog golišavih fotografija nerijetko završi i na naslovnicama svjetskih tabloida!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene